LIVADA , BIHOR
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- senior member
e o propunere,iar daca cineva vrea sa nu vada ioc de barca pe lac,ia un calendar si poate sa-si programeze de pe acum iesirea.Asta-i ca si cu fumatul,ar trebui si fumatorii sa faca scandal sa se faca localuri exclusive doar pentru ei,marcate corespunzator,iar atunci ar fi simplu,nu-ti convine nu intri.Sau poate o saptamana se fumeaza una nu...glumeam,dar oricum a cam innebunit lumea asta...
baieti,ce atatea discutii? va pune domnu Dinu aceasta barca de momit la dispozitie si in 10 sec e nadita toata balta
http://nl.youtube.com/watch?v=OnLDOnYaR ... re=related

http://nl.youtube.com/watch?v=OnLDOnYaR ... re=related
- Dani Hentiu
- maniac
-
- senior member
@Daniel Hentiu
teoretic as vrea sa impac pe toata lumea dar adevarul e ca navomodelele au creat mare haos,in primul rand din cauza vintului care cam bate iar balta nu e protejata,multe barcute au ajuns unde nu trebuia,s-au rasturnat,s-au pierdut,scufundat.
In al doilea rand nu putini au fost aceia care au pus masina noaptea cu farurile aprinse spre apa,sa poata ghida barcutele,iar acesta eu il consider un deranj major pt. cel putin cinci sase pescari de pe malul opus.
In al treilea rand,daca tot am pus la dispozitie doua barci gratuit,nu inteleg ce rost mai au barcutele...ce vrea sa se demonstreze cu ele?...abilitatile de navomodelism,cred ca este campionat national de asa ceva.
teoretic as vrea sa impac pe toata lumea dar adevarul e ca navomodelele au creat mare haos,in primul rand din cauza vintului care cam bate iar balta nu e protejata,multe barcute au ajuns unde nu trebuia,s-au rasturnat,s-au pierdut,scufundat.
In al doilea rand nu putini au fost aceia care au pus masina noaptea cu farurile aprinse spre apa,sa poata ghida barcutele,iar acesta eu il consider un deranj major pt. cel putin cinci sase pescari de pe malul opus.
In al treilea rand,daca tot am pus la dispozitie doua barci gratuit,nu inteleg ce rost mai au barcutele...ce vrea sa se demonstreze cu ele?...abilitatile de navomodelism,cred ca este campionat national de asa ceva.
- Dani Hentiu
- maniac
nu domnul dinu, nu abilitate de navomodelism, pur si simplu mie personal imi era foarte usor sa imi plantez momeala unde doream eu in liniste si categoric fara sa deranjez pe nimeni
dar este balta dumneavoastra si va faceti regulile singur, nu stati un intr-un client '' mofturos'' cum se dovedeste a fi eu
respecte
dar este balta dumneavoastra si va faceti regulile singur, nu stati un intr-un client '' mofturos'' cum se dovedeste a fi eu
respecte
><)))°>-------- Dani
-
- senior member
@ Daniel
sincer,fara sa vreau sa supar pe nimeni,consider personal plantatul momelii un mare impediment in a putea numi pe cineva un pescar complet,placerea unui lanseu bun sau foarte bun face parte din pescuitul sportiv adevarat.Chiar si in conditiile unui lac mare si cu relief submers variat,arta adevarata ar trebui sa inceapa cu aducerea pestelui acolo unde vrea pescarul,dar necesita timp prea mult ,iar la taxa care se practica pe unele lacuri,pescarii ar prefera daca se poate sa arunce nada chiar in gura pestelui si apoi da-i cu drilul(ca doar e cireasa de pe tort)...
sincer,fara sa vreau sa supar pe nimeni,consider personal plantatul momelii un mare impediment in a putea numi pe cineva un pescar complet,placerea unui lanseu bun sau foarte bun face parte din pescuitul sportiv adevarat.Chiar si in conditiile unui lac mare si cu relief submers variat,arta adevarata ar trebui sa inceapa cu aducerea pestelui acolo unde vrea pescarul,dar necesita timp prea mult ,iar la taxa care se practica pe unele lacuri,pescarii ar prefera daca se poate sa arunce nada chiar in gura pestelui si apoi da-i cu drilul(ca doar e cireasa de pe tort)...
Da,in principiu aveti dreptate ,d-l Dinu,dar sa nu uitam ca un navomodel nu exclude lanseul,sa nu uitam(si aici stiu ca dvs sinteti mai informat si maiconstient decit multi altii) de efectul negativ al nadirii haotice cu boiles asupra acvasistemului,sa nu uitam ca nu sintem in concursuri si sa nu uitam ca multi dintre noi isi doresc partide de relaxare(mai ales craparii) dupa o saptamina de stres.Daca exista reguli,sintem obligati sa le respectam,dar ca sa nu fim obligati(caci aici mai apare si 7 ani de acasa) ci CONSTIENTI ar trebui explicat de catre cei avizati care sint avantajele si dezavantajele unor accesorii asupra lor si a locului de pescuit........Asta,ca ne dorim C&R!Eu v-as invita sa va exprimati punctul Dvs de vedere(ca pescar si ca proprietar de balta) asupra folosirii navomodelului in rubrica 'Discutii generale',pt ca e nevoie de orice parere avizata!Poate ca unii dintre noi isi doresc un navo,si se chinuie sa-si stringa bani si informatii ca apoi sa descopere ca nu-l pot folosi. Si ,personal,chiar nu inteleg de ce!repet,daca asa e regula ma supun sau imi caut alt loc(la libera alegere),dar sint convins ca o explicatie logica face cit o mie de legi.dinu profesoru scrie:@ Daniel
Iar vis-a-vis de cei cu farurile........cind dai 800 de euro pe o barcuta,dai si 30 euro pe o baliza luminoasa.......
Cu respect
P.S. M-as bucura daca mi-ati onora invitatia
it's nice to be important,but is more important to be nice
NU E VB DE PLANTAT PE Livada! e vb de folosirea sau nu a barcilor sau navomodelelor in general!Iar,acuza ascunsa in spatele cuvintelor o pun pe baza 'ingustimii'si o tratez cu indiferenta....popica scrie:ff buna ideia d-lui Dinu! iar de plantat pe Livada...nici nu stiam ca este voie! de fapt acum se vede cine este pescar de crap , se bazeaza pe nada lui si este instare sa-si aduca crapul pe pat....si cine nu!
it's nice to be important,but is more important to be nice