Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
ochirosii
- senior member
dan-h scrie:Dinu are o sarcina dificila sa-i impace pe toti si nici nu cred ca ar putea vreodata oricat de intelept si bun manager ar fi , cu omul e cel mai greu de lucrat ..........
sarcina e una usoara zic eu , X nr zile pe luna sa se pescuiasca exclusiv la rapitori si X nr zile numai la crap si asa se pot evita accidentele dintre crapisti si spinnari

,treaba cu par si impar e foarte buna si Daniel Hentiu isi poate face moftul si nu numai
-
dan-h
- senior member
Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
-
ochirosii
- senior member
@Dan h
pescuiesti in fiecare week-end la Livada? tind sa cred ca dupa postarea ta de mai sus asa e cu toate ca vad ca esti din hunedoara

,daca domnul Dinu isi va face o agenda si va merge numai pe rezervari va fi mult mai usor pt toata lumea

-
dan-h
- senior member
1- Dinu hotaraste ce face pe balta nu tu ca ai ochii rosii sau eu ca ii am albastri , 2- Dinu are lucruri mai importante de facut decat sa faca programari pe balta si 3 - eu si multi dintre pescari merg atunci cand pot la pescuit . Daca eu am programat sa merg la Livada din 01 martie pana in 04 martie si atunci e program la spining ce fac ????????? I-mi iau la mine trusa cu voblere si linguri ???????? Si mai am liber in 17-21 mai si atunci e tot spining ???????Nici asa nu pricepi sau ce e asa greu pt. tine ???????

-
dan-h
- senior member
Si inca ceva ........si pana acum s-a mers numai pe rezervari . Nu ai fost niciodata la Livada ???????
-
ochirosii
- senior member
dan-h scrie:1- Dinu hotaraste ce face pe balta nu tu ca ai ochii rosii sau eu ca ii am albastri , 2- Dinu are lucruri mai importante de facut decat sa faca programari pe balta si 3 - eu si multi dintre pescari merg atunci cand pot la pescuit . Daca eu am programat sa merg la Livada din 01 martie pana in 04 martie si atunci e program la spining ce fac ????????? I-mi iau la mine trusa cu voblere si linguri ???????? Si mai am liber in 17-21 mai si atunci e tot spining ???????Nici asa nu pricepi sau ce e asa greu pt. tine ???????

deja esti obraznic asta e una ,a2a puneti mintea la lucrat ,cate luni are anul? 12 da?
iti rezervi loc din timp nu e greu daca nu ai timp nu mergi clar nu? iar eu doar imi dau cu parerea pt simplul fapt ca domnul Dinu asta ne-a sugerat ,sigur ca el decide si nu eu.......
-
ochirosii
- senior member
dan-h scrie:Si inca ceva ........si pana acum s-a mers numai pe rezervari . Nu ai fost niciodata la Livada ???????
am sa merg in curand dar dupa programul si timpul care-l am ,sant locuri bine nu sant iar bine ,locatii sant de ajuns

-
radu35
- member
-
popica scrie:Daniel Hentiu scrie:nu domnul dinu, nu abilitate de navomodelism, pur si simplu mie personal imi era foarte usor sa imi plantez momeala unde doream eu in liniste si categoric fara sa deranjez pe nimeni
dar este balta dumneavoastra si va faceti regulile singur, nu stati un intr-un client '' mofturos'' cum se dovedeste a fi eu
respecte
...la asta ma refeream!!iar din moment ce sunt doua barci la dispozitie pt balizat,pt ce navomodel!?

hai sa-ti dau o situatie reala de pe Livada:in iulie am ajuns acolo in timpul unei ploi si de abia am ajuns cu masina peste lacuri,la balta,pina la coada lacului,mai exact!un 4x4 a venit la o ora in urma mea si a ramas(nu a mai putut merge) la 15 m spre limba.Barcile erau linga dig.....era dupa amiaza.....nea Petrica a ajuns si el cu greu(datorita noroiului si vremii) la noi spre seara........Daca stateam sa balizez cu barca,ma apucam de pescuit a doua zi la amiaza.Si nu-mi pare rau de bani dar de timp,DA!
O alta situatie:barca trece pe diagonala lacului pt a-i ajuta pe alti pescari...daca nu e dusa de Dan sau nea Petre,trece colegul pe unde vrea(am patit-o) fara sa tina cont de balize.
si acum,direct:CU CE DERANJEAZA UN NAVOMODEL FOLOSIT LA BALIZAT SI NADIT PE ORICE BALTA? DACA CINEVA IMI DA UN RASPUNS CU URMA DE LOGICA,SINT DISPUS SA-L ACCEPT FARA COMENTARII!!!!!!! Ma repet,nu inseamna ca nu respect regulile locului de pescuit si nu pot nadi cu altceva!
it's nice to be important,but is more important to be nice
-
dan-h
- senior member
Deja esti obraznic ...si pervers .. de ce vorbesti de Livada daca nu ai fost acolo la pescuit si probabil nici nu stii unde se afla ?????? Lasa-i pe cei care merg la pescuit pe balta sa-si dea cu parerea. Plimba ursu pe alte forumuri ca aici nu avem nevoie de bagatori de seama , nici de ochi rosii ...........nu cred ca vrem tovarasi din astia ca tine la pescuit , cauta alta locatie

-
radu35
- member
-
dan-h scrie:Deja esti obraznic ...si pervers .. de ce vorbesti de Livada daca nu ai fost acolo la pescuit si probabil nici nu stii unde se afla ?????? Lasa-i pe cei care merg la pescuit pe balta sa-si dea cu parerea. Plimba ursu pe alte forumuri ca aici nu avem nevoie de bagatori de seama , nici de ochi rosii ...........nu cred ca vrem tovarasi din astia ca tine la pescuit , cauta alta locatie

No,ca se umfla mamaliga!!

Dane,chiar nu are rost sa te enervezi si la cit te cunosc eu,nici nu te prinde!Omul si-a dat cu parerea despre un lucru(loc) pe care nu-l cunoaste...........Si atit!Fiecare pasare pe limba ei piere!
it's nice to be important,but is more important to be nice