M-AM RETRAS !!!!

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Vizitator

M-AM RETRAS !!!!

Mesaj de Vizitator » 04 Sep 2004 15:47

Incepind din data de astazi 04 septembrie 2004 - va rog sa luati la cunostiinta faptul ca m-am retras din acest Forum . Din pacate nu pot sterge userul meu si toate postarile facute aici - dar incepind de astazi voi putea comunica cu voi numai la telefon . Nu fac proces de intentie nimanui - cu atit mai putin organizatorilor acestui site - dar consider ca imaginea , nervii si feedbackul meu au avut de suferit in urma postarilor facute aici !!

FIR INTINS TUTUROR !!!
Ultima oară modificat 06 Sep 2004 16:07 de către Vizitator, modificat 1 dată în total.

fbolocan
member

Mesaj de fbolocan » 04 Sep 2004 20:44

Pacat! :-(

SF
senior member

Mesaj de SF » 04 Sep 2004 20:50

Mai Bolocane , te-ai blocat sau ce?

Fir Intins!!!

fbolocan
member

Mesaj de fbolocan » 04 Sep 2004 20:55

Scuze!
Nu reactiona cand am apasat "post" si am dat de doua -trei ori.. n-a fost cu intentie!

Chiar daca imi pare rau!

Rog un moderator sa stearga posturile...

Iliuta Goean
maniac

Mesaj de Iliuta Goean » 04 Sep 2004 21:50

val, mai lasa o noapte sa treaca peste supararea asta si apoi mai discutam.
Nu face ce nu-ti place!

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 04 Sep 2004 22:19

Gestul pe care la fact Val de a se retrage de pe acest forum, aparind integritatea morala a altui coleg, (indiferent cine ar fi)ii da dreptul de a intra in galeria celor cu suflet nobil. Un om adevarat, un pescar adevarat. Nu pot decit sa imi scot palaria.
Cu parere de rau, azi 04 septeptembrie 2004 din solidaritate, ma retrag de pe acest forum. Nu sunt alte motive, nu sunt suparat pe nimeni, ci pur si simplu consider ca este de datoria mea sa procedez in acest fel. Cei care doresc sa mai comunicam ma vor gasi pe alt site. Cu parere de rau si deosebita stima pt. toti cei ce posteaza aici
L.V.ul
Cornel Rosioru
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA.
www.crapmania.ro

carpkiller
veteran

Mesaj de carpkiller » 05 Sep 2004 03:39

Poate va mai ganditi!
Pe Cornel Rosioru - L.V.-ul l-am cunoscut personal la intalnirea de la Peris, iar pe Val Pangica jr prea putin pt. ca eu plecam cand el a venit, dar l-am cunoscut din spusele celorlalti. Oricum, sunt oameni de treaba, mare pierdere ca se retrag !
Chiar dc. am avut pe forum "discutii" cu Val imi pare rau ca s-a retras, sa ne gandim numai la cate lucruri utile a scris aici pe forum, dar si la raspunsurile scandaloase ce aveau rol uneori de atractant !

caaron
veteran

Mesaj de caaron » 05 Sep 2004 15:36

Consider ca primul lucru pt care se face folositor acest forum este informatia sau cel putin asa ar trebui! De aceea,domnilor, sper ca retragerea voastra sa nu fie totala! Adica ma gandesc la raspunsurile strict tehnice, care sa nu dea loc polemicilor. Ar fi pacat sa privati atata lume de cunostintele voastre.
PS: Aici ar trebui sa fie o colaborare a noastra, a tuturor celor de pe forum! Nu putem face un forum strict informational , daca noi scriem numai de dragul de a scrie, numai din dorinta de a ne exprima dreptul la opinie cand vine vorba de diferite frustrari si antipatii! Si haideti sa deschidem topicuri cu ce ne intereseaza, sa ne dovedim interesul pt pescuitul la crap, sa le dam de lucru celor care se pricep la sportul asta , nu numai sa ii atragem in discutii fara rost! Asadar concluzia: intrebati ce va intereseaza respectand specificul forumului , raspundeti NUMAI daca sunteti avizati topicului!
Cu bine si sper ca dl Cornel Rosiorul si Val Pangica sa se razgandeasca pana la urma!

nick h.
senior member

Mesaj de nick h. » 06 Sep 2004 11:18

e pacat ca va retrageti amandoi, deoarece ati dat sfaturi utile celorlalti membri.
val pangica- totusi nu inteleg reactia ta care seamana mai mult cu cea a unui copil care s-a saturat si isi ia jucariile si pleaca acasa.
exista totusi o doza de infantilitate in gestul tau.nu inteleg ce legatura are sula cu prefectura.faptul ca maestrul rosioru se semneaza cu LV (legenda vie) m-a amuzat si pe mine dar la nivel de gluma nu batjocura.
initial credeam ca LV=Long Vehicle :lol:
desi mi-ai raspuns intotdeauna la postari destul de acid nu m-am suparat si am extras din ele ceea ce m-a interesat.
parerea mea e ca esti un tip coleric, care te enervezi repede dupa care iti pare rau de cele spuse.

LV- maestre tu de ce te retragi inca n-am reusit sa inteleg? ce solidaritate?si mai ales fata de cine si ce?dar e optiunea ta si o respect.
:-?

Maverick
new member

Mesaj de Maverick » 06 Sep 2004 12:45

Avind in vedere cele 130 kg ale d-lui Rosioru, LV=Large vehicle, nu Long Vehicle. :lol:

Cit despre "retragerea" d-lui Pangica, eu as numi-o "repliere" nu "retragere". "Prietenii stiu de ce!"

Închis