M-AM RETRAS !!!!

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

danr
Site Admin

Mesaj de danr » 06 Sep 2004 16:41

Val,

De ce nu te intrebi daca nu cumva ai avut tu o problema de atitudine in ultima vreme ?

Referitor la moderarea acestui forum, Iliuta este proprietar si decide politica de moderare.
Daca ar fi fost ceva in dezacord cu cele agreeate cu el, as fi renuntat eu la a mai fi moderator sau invers.

patabum
senior member

Mesaj de patabum » 06 Sep 2004 17:09

dan radulescu scrie:...Referitor la moderarea acestui forum, Iliuta este proprietar si decide politica de moderare...
Corectie (si nu sterge, pentru ca are legatura cu pescuitul, fiind vorba de gazda forumului de crap):

Acest forum este gratuit. El nu are proprietari, fiind vorba de un proiect OpenSource al unei comunitati. Coordonatorul acestui proiect este James Atkinson (www.thefinn.net). Scopul lui este tocmai de a facilita accesul gratuit la informatie.

Maverick
new member

Mesaj de Maverick » 06 Sep 2004 18:19

Pt Patabum:
"Open Source" este numai software-ul pe baza caruia se realizeaza acest forum. Proprietarul forumul este proprietarul site-ului (cel care plateste serviciile de hosting). Probabil d-l Goean (nu am informatii concrete).

Pt Fbolocan:
In cazul in care gluma mea a fost prea "subtila" pentru dumneavoastra si nu a-ti inteles-o, data viitoare voi scrie mare si boldat "GLUMA" inainte si dupa fraza respectiva.

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 06 Sep 2004 18:53

Va mai dau o tema de gindire - uitati-va la userul Maverick - are 7 postari toate - nimic concret - nimic util . Verificati si genul de discutii in care a intervenit si analizati ce drept are un astfel de user sa critice !!

fbolocan
member

Mesaj de fbolocan » 06 Sep 2004 19:08

Maverick scrie: Pt Fbolocan:
In cazul in care gluma mea a fost prea "subtila" pentru dumneavoastra si nu a-ti inteles-o, data viitoare voi scrie mare si boldat "GLUMA" inainte si dupa fraza respectiva.
Imi pare rau ca nu sunt suficient de subtil pentru apropourile Dvs, pe viitor o sa fac abstractie de ceea ce postati.

Si cu asta PUNCT.

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 06 Sep 2004 19:19

:lol: :lol: :lol: 7 POSTARI IN 14 LUNI.
Dan si-a cerut scuze demonstrin ca este barbat, asumindu-si raspunderea celor scrise. Spre deosebire de el, altii au sarit sa muste, fara sa stie ce. Asta ma supara mai mult. Sunt ca o haita. De ce nu apar cind dicutia e la obiect? De ce stau ascunsi si apar numai cind e rost de ceva cearta?

Oricum, am discutat cu Iliuta si are dreptate. Sunt mai multi cei care vor sa invete ceva, in comparatie cu cei ce stau la colt si musca. Asa ca voi continua sa ma implic, sa ajut si sa raspund celor interesati.
CU RESPECT
L.V.ul

danr
Site Admin

Mesaj de danr » 06 Sep 2004 19:32

Domnul Rosioru,

Atitudinea dvs. demonstreaza ca sunteti om serios si nu " muscati " asa cu una cu doua la tot ce " zboara ".
Referitor la mesajul meu cu "scuze", el avea un oarecare substrat referitor la treaba cu L.V. :lol: , dar n-are sens sa redeschidem discutia, in fond pana la interventa dlui Pangica fiecare a luat-o asa cum este si si-a vazut de treaba lui.
Mi-era greu sa cred ca cineva care are un oarecare minim simt al umorului se putea supara la discutia despre L.V.
Mie personal si treaba cu Long Vehicle mi s-a parut o gluma buna, nu trageti !!

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 06 Sep 2004 19:54

Dane,
De felul meu sunt un om vesel, optimist si al dracului de ambitios. O gluma la locul ei niciodata nu ma deranjaja, ba am obiceiul sa raspund in acelasi fel. Rautatile insa ma supara si nu ma pot abtine sa nu dau replica :lol:

Eu zic ca ar fi bine sa uitam tot ce-a fost, si impreuna sa facem ceva pt. pescuitul asta care ne roade pe toti.

Cezar Bibu
member

Mesaj de Cezar Bibu » 06 Sep 2004 20:34

Draga Val,un proverb spune ceva de genul:ciinii latra,caravana trece.Mai multe nici nu vreau sa mai spun.Arena,fie ea si virtuala,e pentru cei care pot sta in ea.Postarile astea ocazionale nu ar trebui luate in seama,asa ca ramii alaturi de mine,de Adriano,de LV,si de altii care gindesc la fel si pe acest forum.E nevoie de combativitate,ce dracu'!

crapist
new member

Mesaj de crapist » 06 Sep 2004 20:37

as vrea sa-l intreb si eu pe Dl. Pangica de ce l-a tarat pe Dl. Rosioru in poveste asta, daca dupa cum a spus poveste cu L.V. nu era cine stie ce si altele erau motivele mult mai importante ?
Vi se pare corect Dl. Pangica dvs. sa fiti suparat pe alte motive, si sa se ajunga la retragere lui L.V. pentru ca aveti probleme personale de orgoliu ?
va place la ce s-a ajuns ?
Manole

Închis