Se poate castiga un concurs cu Ready made?
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Bogdan Dragan
- junior member
- Bogdan Dragan
- junior member
Ms mult..a merscarprom scrie:urc-o pe http://photobucket.com si de acolo copiezi doar linkul
Bogdan Dragan
maimu
Nu te inseli!!! Daca e clona nu il baga in seama. Asta o sa il doara.
ca sa revenim on, si eu sunt de parere ca se poate castiga un concurs cu bile din punga si exemplele care au fost date in paginile anterioare sunt foarte adevarate.
Singura problema reala este, cred eu, increderea in bilele respective. Daca ai incredere deplina in ele pot prinde la fel de bine ca si unele facute de tine dupa reteta minune. Daca ai incredere in bila respectiva concentrarea ta se va focaliza pe activitatea de pescuit in sine.
ca sa revenim on, si eu sunt de parere ca se poate castiga un concurs cu bile din punga si exemplele care au fost date in paginile anterioare sunt foarte adevarate.
Singura problema reala este, cred eu, increderea in bilele respective. Daca ai incredere deplina in ele pot prinde la fel de bine ca si unele facute de tine dupa reteta minune. Daca ai incredere in bila respectiva concentrarea ta se va focaliza pe activitatea de pescuit in sine.
- Bogdan Dragan
- junior member
- Tilea Gabriel
- Moderator
Asha Gabitza, ia-i de urechi !!
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
- Musaro Adriano
- veteran
Interesante raspunsuri dar totusi am inteles ca: Un pescar serios, care chiar vrea sa castige se duce cu Home-made-uri speciale pentru Balta respectiva, Anotimp, Stilul de pescuit adoptat(ciortan viteza sau crap mare) si evident inspiratie.
In conditiile in care constati la fata locului ca ai dat gres si ai niste pungi cu boilies-uri de calitate, evident ca alea pot avea rezultate mai bune.
Sunt curios totusi ce boilies-uri Ready Made au castigat concursuri?
Banuiesc ca Nutra, Mainline, Nash, Dynamite...
In conditiile in care constati la fata locului ca ai dat gres si ai niste pungi cu boilies-uri de calitate, evident ca alea pot avea rezultate mai bune.
Sunt curios totusi ce boilies-uri Ready Made au castigat concursuri?
Banuiesc ca Nutra, Mainline, Nash, Dynamite...
<*))))))><{