"Crap 4EVER"- 10-12 Septebrie -Regulament + Anunt
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Putem sa gustam si noi din atitea bunatati ? O sa vin si eu , pentru ca prea se anunta concurs mare . Vreau numai sa vad atita somitati in actiune . Daca imi este permis si promit ca nu voi deranja pe nimeni . Eu sunt venit la bunici in Bucuresti si vreau sa vad si eu o competite de crap adevarata . Multumesc !!
PS - din ce am citit pe aici cred ca am sa-i ocolesc pe Dl. Rosioru si pe Dl. Pangica
PS - din ce am citit pe aici cred ca am sa-i ocolesc pe Dl. Rosioru si pe Dl. Pangica
Fir Intins
-
- veteran
De ce v-ati suparat pe mine ? Am intrebat si eu ! Adica cum pe la Dvs trec numai pescarii - de unde trebuie sa-mi iau legitimatie de pescar ? Eu pescuiesc cu tata de la 4 ani - si cu ala batrin am fost pe la toate baltile care meritau si se cheama ca au crap ! Vreau numai sa va cunosc si o sa-mi aduc eu de mincare de la Mc Donalds . Nu vroiam pomana , ca ma duceam la cimintir la poarta , vroiam numai sa vad daca puteam cunoaste crapistii din Romania.
Fir Intins
Draga dwarf
Imi permit sa-ti dau cateva sfaturi:
- nu te grabi sa judeci oamenii, s-ar putea sa ai surprize
- "vorba buna mult aduce"
- forumul asta nu are nici o legatura cu www.caterinca.ro si nici cel de pe computergames.
Imi permit sa-ti dau cateva sfaturi:
- nu te grabi sa judeci oamenii, s-ar putea sa ai surprize
- "vorba buna mult aduce"
- forumul asta nu are nici o legatura cu www.caterinca.ro si nici cel de pe computergames.
Domnilor ( pentru ca pesemne va aveti virsta mai mare decit a mea ) - eu nu am vrut sa fac nici un rau . Citesc Forumul asta si am vazut ca sunt probleme cu acesti domni . Nu vreau sa supar pe nimeni , vreau numai sa invat si eu si sa vad cum pescuiti si cum faceti la modul concret la pescuit de crap . Am glumit cind m-am invitat la masa si la spritz ( oricum nu beau - ca ma omoara mama ) . Daca am deranjat pe cineva , nu am vrut , dar asa am crezut ca e bine . Nu vreau sa fac drumul pina la Peris , sa ma coste taxiul cine stie cit , si sa ma alunge lumea de pe acolo .mai bine satu acasa si ma duc cu bunicul la stiuca la Gostilele .
Fir Intins