M-AM RETRAS !!!!

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Maverick
new member

Mesaj de Maverick » 07 Sep 2004 12:21

Confuzia pe care o faceti este legata de dreptul de proprietate asupra site-ului (si implicit a forumului), nicidecum asupra software-ului pe baza caruia a fost realizat forumul (care este sub incidenta licentei GPL). Continuarea discutiei este inutila, din punctul meu de vedere.

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 07 Sep 2004 18:49

Iliuta anuleaza tata topicul asta ca se incing lucrurile intre alti forumisti - si nu e corect . S-a rezolvat - mi-am spus parerea - mi-am luat-o prin toate gaurile - se inchide lucrarea ! Eu zic ca asa e mai bine ! Am inteles unde am gresit eu - au inteles si altii ca au gresit . Promit sa revin vreodata - ATUNCI CIND VOI SIMTI NEVOIA SA ZIC CEVA . Discret - mai rar - si mai ales fara polemica ! Nu pot sa-las pe Cezar prea mult timp singur in arena :lol: :lol:

SF
senior member

Mesaj de SF » 07 Sep 2004 19:18

Nu cred ca se face sa ascundem mizeria sub pres , doar sintem baieti mari, nu ?

Adica Maverick= Wavedancer. :lol: :lol: .Stii de ce rid Maverickule? Eu ( SF aici ca si dincolo ) te-am comparat cu Travolta dincolo. Patabum vorbeste de Tom Cruise. Nu esti actor cumva, ca tare multi te confundam cu superstaruri americane :lol: :lol: :lol: ! Nu te supara dar trebuie sa recunosti ca-i o chestie interesanta!

Fir Intins !!!

danr
Site Admin

Mesaj de danr » 07 Sep 2004 23:06

am discutat cu Val la tel. despre divergentele pe care le avem, o sa revina pe forum cand o sa aiba chef
la rugamintea lui, inchid acest topic

Închis