Vand Shimano BBLC
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- liviu_iova
- member
hai...cu telefoanele nu te incurci dar macar citesti tot topicul ?stelu scrie:Intrebare ptr dl Sergiu: de ce vi se pare asa penibila oferta?
In ce priveste telefonul tin sa mentionez ca nu toata lumea isi permite sa deranjeze cu apel, eu am preferat sa postez o oferta asteptand un raspuns din partea celui care l-a postat, din dorinta de a nu deranja.
Multumesc
man, sfat personal, cand esti interesat de ceva anume lasa modestia si suna, trimite emailuri, mesaje private ...etc . poate omul nu are timp de stat pe forum iar din moment ce a pus nr de telefon e evident ca doreste sa fie contactat telefonic"Salut.Mulinetele nu sunt ale mele.....proprietarul are nevoie de bani."
Pescuitul este un viciu!
Nu ne nastem cu vicii ci le dobandim in timp datorita slabiciunilor noastre, a absentei ratiunii.Paradoxal e ca esti constient ca-ti face rau si tot continui sa-l faci
Nu ne nastem cu vicii ci le dobandim in timp datorita slabiciunilor noastre, a absentei ratiunii.Paradoxal e ca esti constient ca-ti face rau si tot continui sa-l faci