Fox Warrior VS Prologic Tournament VS KKarp Eternity

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Neamtul
maniac

Mesaj de Neamtul » 14 Feb 2009 20:59

Ce parere aveti de noul Beastmaster,modelul 2008?Mie nu-mi place,nu ma inteleg cu el.Voua cum v-i se pare?
Cu Speedmaster se poate arunca 120-130m?Cum se comporta in comparatie cu Beastmaster?
Ce dimensiuni are inelul de varf la Speedmaster?
Ati folosit careva Daiwa Tournament AKN?Ce calitati are?La care capitole exceleaza?
M-am gandit sa cumpar un set mai ieftin de lansete pana strang bani ptr. altele mai performante.M-am gandit la Forcemaster...Pareri? :?:

Eu zic ca acei 146m sunt realizabili.Eu cu Carp Force-urile,mulinetele Daiwa linear X si fir Berkley Trilene de 0,36 am dat 100m.N-am folosit inaintas.Am atins suta cu un plumb de 65gr.
Daca va intrebati cum am masurat distanta,e foarte simplu.
Am testat pe izlaz si am numarat pasii.Am masurat un pas de-al meu si am inmultit cu nr. de pasi pe care i-am facut pana la plumb.Dupa aceea,ca sa fiu mai sigur,am numarat si de cate ture de manivela am avut nevoie ptr. recuperarea firului. ;-)
Daca cu o lanseta slaba si fir 0,36,fara inaintas si cu plumb de 65gr am dat atat,atunci stau si ma gandesc cat as da cu BBRLC si cu o lanseta mai performanta.? :roll:
Pescuitul este o arta...dar si un hobby foarte scump.

Luci_Stan
member

Mesaj de Luci_Stan » 14 Feb 2009 21:05

imagineazati ce ai putea face cu un HI S-200 + basia si daca mai si stapanesti o tehnica buna de aruncare :shock: :shock:

marius.tim
veteran

Mesaj de marius.tim » 14 Feb 2009 21:33

Neamtul scrie:Ce parere aveti de noul Beastmaster,modelul 2008?Mie nu-mi place,nu ma inteleg cu el.Voua cum v-i se pare?
Cu Speedmaster se poate arunca 120-130m?Cum se comporta in comparatie cu Beastmaster?
Ati folosit careva Daiwa Tournament AKN?Ce calitati are?La care capitole exceleaza?
M-am gandit sa cumpar un set mai ieftin de lansete pana strang bani ptr. altele mai performante.M-am gandit la Forcemaster...Pareri? :?:

Eu zic ca acei 146m sunt realizabili.Eu cu Carp Force-urile,mulinetele Daiwa linear X si fir Berkley Trilene de 0,36 am dat 100m.N-am folosit inaintas.Am atins suta cu un plumb de 65gr.
Am testat pe izlaz si am numarat pasii.Am masurat un pas de-al meu si am inmultit cu nr. de pasi pe care i-am facut pana la plumb.Dupa aceea,ca sa fiu mai sigur,am numarat si de cate ture de manivela am avut nevoie ptr. recuperarea firului. ;-)
Daca cu o lanseta slaba si fir 0,36,fara inaintas si cu plumb de 65gr am dat atat,atunci stau si ma gandesc cat as da cu BBRLC si cu o lanseta mai performanta.? :roll:
Sa-ti zic ce cred eu ?Ca nu ai dat 100mt niciodata,punct.Si nici nu o sa dai din tastatura prea repede. :lol: :lol: :lol: Pentru ca te tot indepartezi de asta dupa cum vad ca faci alegerile ;-) ;-) ;-) ;-)
Team Select Bait Romania

edibss
member

Mesaj de edibss » 14 Feb 2009 21:52

Neamtul scrie:Ce parere aveti de noul Beastmaster,modelul 2008?Mie nu-mi place,nu ma inteleg cu el.Voua cum v-i se pare?

nu sti ce vrei :?:
Imagine

boby buzatu
junior member

Mesaj de boby buzatu » 14 Feb 2009 22:14

edi,
daca ai dat 146 m cu worrior elite cu 0,30 ori esti fratele mai bun si mai talentat al lui mark h.,ori ai masurat distanta cu aceeasi masura ca si neamtul :D :D :D

edibss
member

Mesaj de edibss » 14 Feb 2009 22:27

eu nu masor cu picioarele man :!:
Imagine

Neamtul
maniac

Mesaj de Neamtul » 15 Feb 2009 01:10

Chiar nu stiu ce-i asa distractiv in afirmatia mea.Daca ati fi vazut cat de mult fir s-a dus de pe tambur in timpul lansarii si cat am mulinat sa-l recuperez......
Stati sa va spun,eu cand am luat betele aveam pretentia sa dau cel putin 120m si am fost dezamagit foarte tare cand am vazut ca nu depasesc suta!
Intre timp mi-am dat seama ca am dat extrem de departe cu ele,daca tinem cont si de conditile mentionate de mine. ;-)
In perioada cand faceam casting pe izlaz nici nu stiam ce e ala inaintas,deci nu vorbesc prostii.
Nu stiu daca conteaza,lanseta cu care am reusit performanta are 3,90m si 3,5 lbs,actiune parabolica.N-am scris la misto' si nici nu pot demonstra ca am dreptate.Am scris doar ce am incercat si ce rezultate am obtinut.
Dupa ce am citit pe forum-uri si am vorbit cu mai multi pescari de crap,mi-am dat seama ca am aruncat foarte departe si sunt multumit,dar se poate si mai bine.Oricum nu pescuiesc la distanta mare deci,in mod normal,mi-ar fi de ajuns si 50-70m,pe Mures chiar mai putin. :mrgreen: Nici pe balta nu pescuiesc la distanta.Imi place mai mult zona malului,dar in schimb,daca pestele se retrage catre mijloc pot sa stau toata ziua la plaja fara trasatura.....si pestele sa-l cumpar de la metro. :mrgreen:
:bere:
Pescuitul este o arta...dar si un hobby foarte scump.

Levi
veteran

Mesaj de Levi » 15 Feb 2009 02:49

Neamtul scrie:Chiar nu stiu ce-i asa distractiv in afirmatia mea.Daca ati fi vazut cat de mult fir s-a dus de pe tambur in timpul lansarii si cat am mulinat sa-l recuperez.....
asta chiar ca este :D

Levi
veteran

Mesaj de Levi » 15 Feb 2009 02:49

ii dubios ptr mine ala de 100 metri cu trilene 0,36 si plumb de 65gr ;-)

hai ca iti dau eu un sfat raimunde: in loc sa pui o gramada de intrebari referitoare la cu ce si cat se arunca, etc etc, dute intr-un magazin, iti iei de acolo ptr test cateva lansete si incearca-le....dupa cum vad situatia, daca noi iti spunem ca se arunca exact 120 m cu lanseta XY, tu o sa te duci si iti cumperi lanseta XY ;-) sa tii in minte ca practica pe balta se face, si la aruncari de distanta iti trebuie un fir mai subtirel, sigur daca iti permite locul...;-)

se organizeaza in mai un test de lansete la sacel, ar fi mai de folos daca ai face o vizita pe acolo decat sa scrii romane in acest topic :-)

George Iorga
maniac

Mesaj de George Iorga » 15 Feb 2009 05:41

Mai repede, sa ia legatura cu baietii de la Timisoara ... se intalnesc mai multi la un moment dat si au in program si prezentari si incercari de echipament ! ;-) :D
Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!

Scrie răspuns