Bun ,... eu nu beau bere

...da promit sa ma apuc, sau cel putin sa incerc , ca vad ca asta e o conditie( daca tot golesc doza/sticla le pot pastra aproape in cazul in care vaz ceva peste prin preajma sa-i traznesc una in cap?

).
Sa le dam foc atunci...la tigari , evident.No, ase mai mere :)

. Vreo 2-3

,tre sa compensez si io cumva...ca restul beau o bere si baga un tabac.
Si daca tot pufai , bag si o privite tampa

asupra balti (fata de indian + gesturile -sunt la pachet- o luato Nick,...cand am fost eu mai aveau numa fata de prost si asta tampa pe care am luato eu ca era la oferta

) sa vaz unde e miscare,plauri, cioate, insulite, golfuri, unde e deversorul ...chesti de care sa ma folosesc, cand trebe sa ma justific ca nu am prins peste

...ca nu au fost conform stas-ului.Eu bag amandoua mainile in apa nu doar una si cu ocazia asta le si spal bine (ciaca daca faci monturile si pregatesti nada cu mainile mirosind a tutun e de rau ,ingheata bambinele sau nu mai suna avertizoarele

) si injur daca mi-o inghetat mainile ca nu mai pot pune nada si bile cu uleiuri ,numai din alea alcoolice care ma nerveaza
Ajuns la locul ales scot un bat cu varf sensibil , un pumb , si incep sa "cartografiez"

(o veche pasiune de a mea) , ocazie sa ma injure pretini cu care is : "Pai bine mai ...

, ne faci sa iti caram noi bagajele ca tu vi in maini de la masina sa nu faci galagie cu tropaitul si cand ajungi unde o sa pescuim te apuci sa sperii pesti?"
Atat deocamdata, pana data viitoare
Intrebare : Fata pe care o port e in concordanta cu atitudinea si gesturile mele? Mai tre sa scot ceva din gesturi sau sa mai adaug cate ceva?

Ma kc pe betele voastre!!!..fara suparare ...