pai anu trecut nu a curs de aia am intrebat...dinu profesoru scrie:pai aia curge tot timpul,vara, iarna nu conteaza...
LIVADA , BIHOR
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
pare interesant!Pt mai multe detalii,folosim p.m?dinu profesoru scrie:daca mai sunt ceva poze(nu ca n-ar fi destule) de la livada,mai puteti trimite la dinu@solisun.ro.Se lucreaza la site si sper ca va fi foarte util pt. toti,de asemenea ia contur infiintarea unui club,am sa astept sugestiile voastre dar pe privat.
In orice caz criteriile de admitere vor fi drastice,nu atat de mult conteaza optiunea pescarului pt.sistemul C&R(NU va fi exclusiv C&R,respectarea regulamentului primeaza)cat etica si constiinta de care poate da dovada.
it's nice to be important,but is more important to be nice
- alex_mures
- veteran
-
- senior member
--------------------------------------------------------------------------------
pescuitul este deschis la rapitor,dar daca vrea cineva sa stea pe malul lacului cu betele-n apa e ok.Paznicii nu incep programul full time decat la 1 martie,dar pescarii C&R si in primul rand clientii consacrati si cunoscuti pot pescui si pana atunci...
Eu sunt necunoscut inseamna ca nu pot pescui ?
pescuitul este deschis la rapitor,dar daca vrea cineva sa stea pe malul lacului cu betele-n apa e ok.Paznicii nu incep programul full time decat la 1 martie,dar pescarii C&R si in primul rand clientii consacrati si cunoscuti pot pescui si pana atunci...
Eu sunt necunoscut inseamna ca nu pot pescui ?

-
- senior member