Subscriu. De multe ori, dicutiile degenereaza intr-un fel de chat...cu intarziere Daca e ceva cu adevarat interesant, se poate si salva cate ceva, spre deliciul...neparticipantilor Totul depinde de moderatori si de rabdarea lorCristianSurdu scrie:Danr, misto asta cu chatul
Cafenea
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Re: .
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))
@danr
De ce ai inchis topicul de disputa dintre Razvan si Val?????
Am ras cu lacrimi la "injectiile" lor. Deschide-l te rog, vreau sa vad continuarea telenovelei, si sunt convins ca pana la urma o sa se pupe si o sa bea si o bere impreuna. .
De ce ai inchis topicul de disputa dintre Razvan si Val?????
Am ras cu lacrimi la "injectiile" lor. Deschide-l te rog, vreau sa vad continuarea telenovelei, si sunt convins ca pana la urma o sa se pupe si o sa bea si o bere impreuna. .
Totul pentru crap
www.crap.com.ro
www.crap.com.ro
Dan, cred ca deja trecusera de injuraturi si incepusera cu misto-ul.danr scrie:florioro, o polemica se poate discuta civilizat sau poate deveni o hazna
ce naiba suntem oameni maturi, chiar trebuie sa vada o tara cum se injura doi insi
distractia si mistoul e una, dar s-a trecut limita
Eu chiar cred, sau sunt aproape convins, ca in vara vor bea o bere impreuna si se vor distra copios pe tema celor povestite si de ce nu vor face o echipa pentru un concurs.
Totul pentru crap
www.crap.com.ro
www.crap.com.ro
florioro scrie:Eu chiar cred, sau sunt aproape convins, ca in vara vor bea o bere impreuna si se vor distra copios pe tema celor povestite si de ce nu vor face o echipa pentru un concurs.danr scrie:florioro, o polemica se poate discuta civilizat sau poate deveni o hazna
ce naiba suntem oameni maturi, chiar trebuie sa vada o tara cum se injura doi insi
distractia si mistoul e una, dar s-a trecut limita
Luigio, alias Carpfishing C&R, alias maidenpunct, ne-a parasit pt totdeauna! Sincere condoleantze!
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
.
maiden scrie:Luigio, alias Carpfishing C&R, alias maidenpunct, ne-a parasit pt totdeauna! Sincere condoleantze!
mare pierdere...........
luigi...ce orientare sexoasa o fi avut nashu?