MULINETE DE CRIZA LA BUGET REDUS
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- member
salut
nu e grea de ce sa fie grea bbrlc e mai grea cu aprox 200gr.
peste mare peste mic hai la mine pe carlig :)
- marius.tim
- veteran
l-a masurat un amic in Cluj si are 50mm in interior.Prin comparatie este mai lung ca cel de la Ryobi cu 15mm.vladutada scrie:dragi prieteni o intrebare,ca sunt cam nedumerit.
tamburul la aceasta mulinetaET Long Cast 8000 este destul de mare ,ca din pozu nu prea imi dau seama?

Team Select Bait Romania
-
- veteran
Pt blackwind
Vezi ca s-au mai postat asemenea intrebari aici pe forum si poti gasi multe informatii utile
La intrebarea ta cu banuti mai putini si ceva ok poti sa alegi 2 firme
Banax si Okuma. De la banax este modelul Helicon si de la Okuma ai cu baitrunner Longbow sau Powerline sau fara Oryx sau Synex
Vezi ca s-au mai postat asemenea intrebari aici pe forum si poti gasi multe informatii utile
La intrebarea ta cu banuti mai putini si ceva ok poti sa alegi 2 firme
Banax si Okuma. De la banax este modelul Helicon si de la Okuma ai cu baitrunner Longbow sau Powerline sau fara Oryx sau Synex
Mariusica, uite-aici :atasare pozemarius.tim scrie: Daca ma ajuta Maiden sa va pun niste poze sa vedeti.
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
si uite asha..daca faci gura mare.....gasesti pe undeva info....am dat pe alt forum peste cineva care si-a cumparat...zice ca angrenajul e super ok, solid construita, fara jocuri, o mica problema cu firele foarte subtiri din ce am inteles ...dar pentru unul de la tara c amine care nus e cumplica sub 0.28 nu cred sa fie vre-un bai:).....singur aproblema era ca omul nu stia cit o sa rezite in timp:)))...demolase nsite mulinete super in 2 ani...dar aici depinde si de stilul fiecaruie si de cita grija are de echipamentul lui
oricum daca cineva pune mina pe vreuna astept in continuare pareri
oricum daca cineva pune mina pe vreuna astept in continuare pareri