Balta pescuit + cabane
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- junior member
Balta pescuit + cabane
Salutare tuturor,
Cred ca majoritatea ne-am lovit pana acum de refuzul prietenei/nevestei de a merge cu noi la pescuit pentru mai mult de 12 h. Si principalul argument : ca nu vrea sa doarma in cort sau in masina si ca ar vrea o cabana(preferabil pe marginea lacului) .Dus si aer conditionat, deja e lux, nu e deloc necesar.
Imi puteti recomanda asemenea locuri? as merge si 2-300 de km....
Multumesc anticipiat.
Numai bine!
Cred ca majoritatea ne-am lovit pana acum de refuzul prietenei/nevestei de a merge cu noi la pescuit pentru mai mult de 12 h. Si principalul argument : ca nu vrea sa doarma in cort sau in masina si ca ar vrea o cabana(preferabil pe marginea lacului) .Dus si aer conditionat, deja e lux, nu e deloc necesar.
Multumesc anticipiat.
Numai bine!
Re: Balta pescuit + cabane
La Balotesti-Fieni sunt cabane pe marginea lacului,andrei82 scrie:Salutare tuturor,
Multumesc anticipiat.
Numai bine!
-
- junior member
@ulvan
din cate am citit pana acum la Balotesti-Fieni nu prea este peste. poate ma contrazici.
@vladutada
stii cumva conditiile? am inteles ca e 200 ron /24 h, dar cu tot cu cabana?
@Madalin C
ai fost pana acum la Piteasca 1 (Branesti)? imi pare cam mica balta, dar daca are peste
. Si mai imi poti spune cum se ajunge?
Multumesc,
Andrei Stanica
din cate am citit pana acum la Balotesti-Fieni nu prea este peste. poate ma contrazici.
@vladutada
@Madalin C
ai fost pana acum la Piteasca 1 (Branesti)? imi pare cam mica balta, dar daca are peste

Multumesc,
Andrei Stanica
Nu te contrazic pentru ca anul trecut nu am pescuit pe ea.andrei82 scrie:@ulvan
@vladutada
@Madalin C
ai fost pana acum la Piteasca 1 (Branesti)? imi pare cam mica balta, dar daca are peste. Si mai imi poti spune cum se ajunge?
Multumesc,
Andrei Stanica
Acum 2 ani se prindea bine(plantat ce-i drept), paznicii erau super ok, patronul la fel. Iar cabanele aveau pana si televizor

Noutati nu stiu.
.
mai gasesti casute si la Greaca - Cercani si in curand la Singureni <mica anglie>
Salut Andrei,
Anul trecut am fost de 5 sau 6 ori...de fiecare data am pescuit noaptea si capturile au fost cam in jur de 6-7 bucati de 2.5 - 4.5 kg.Daca te pregatesti ca lumea prinzi. Ai dreptate balta este destul de mica ...dar pt o partida de w-end este ok...si cel mai important lucru nu te deranjeaza nimeni :D .
Cum intri in Branesti faci prima strada la stanga si mergi pana in localitatea Piteasca.Dupa indicatorul de terminare al localitatii mai mergi cam 5-600 de metri si dai de un podet unde faci imediat stanga si drumul te duce direct pe balta.Preferabil sa intri si pe site-ul lor pt nr de telefon al administratorului...eu am sunat inainte pt rezervare .
Anul trecut am fost de 5 sau 6 ori...de fiecare data am pescuit noaptea si capturile au fost cam in jur de 6-7 bucati de 2.5 - 4.5 kg.Daca te pregatesti ca lumea prinzi. Ai dreptate balta este destul de mica ...dar pt o partida de w-end este ok...si cel mai important lucru nu te deranjeaza nimeni :D .
Cum intri in Branesti faci prima strada la stanga si mergi pana in localitatea Piteasca.Dupa indicatorul de terminare al localitatii mai mergi cam 5-600 de metri si dai de un podet unde faci imediat stanga si drumul te duce direct pe balta.Preferabil sa intri si pe site-ul lor pt nr de telefon al administratorului...eu am sunat inainte pt rezervare .
incet...incet...spre marea captura!
-
- junior member