Rehidratare boillies
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- dangealatu
- new member
un lichid nutritiv, in cazul de fata csl-ul nu strica nici o data nada, din contra...... o face mai bunadangealatu scrie:mentionez ca nu am introdus csl in reteta pe care am prezentat-o la inceput,deci este bine sa il folosesc sau nu?poate stric ceva...
lichidele nutritive nu au un dozaj maxim ca si aromele, dar totusi o doza recomandata de marii crapari este de 100 ml/kg mix sau orice nada
- dangealatu
- new member
- dangealatu
- new member
-
- veteran
Pe scurt CSL Rullz ..........
Pt fishmeal-uri cred ca o idee ar fi sa il hidratezi cu un marine amino care este proteina de peste pura.
Asa cum a spus cineva mai sus orice lichid nutritiv se poate folosi pt hidratare.
Pe dip-urile de la nash scrie spre exemplu la 400g de bile sa adaugi 20 ml de dip si sa le pui intr-o punga sa le agiti bine si sa le lasi minim 2 ore in punga ianinte de pescuit.
Pt fishmeal-uri cred ca o idee ar fi sa il hidratezi cu un marine amino care este proteina de peste pura.
Asa cum a spus cineva mai sus orice lichid nutritiv se poate folosi pt hidratare.
Pe dip-urile de la nash scrie spre exemplu la 400g de bile sa adaugi 20 ml de dip si sa le pui intr-o punga sa le agiti bine si sa le lasi minim 2 ore in punga ianinte de pescuit.
am facut proba cu apa,bineinteles pe o cantitate mai mica de bile,le-am lasat cam 12 ore si cred ca le-am cam "spalat".
cred totusi ca variantele de hidratare cu csl sau marineamino sunt cam costisitoare,ajungand sa coste o rehidratare mai mult decat costa bilele sau cel putin la fel.
as fi recunoscator daca as auzi mai multe pareri si totusi mai putin costisitoare,de exemplu 50-100 mililitri de "ceva la un litru de apa...daca imi poate spune cineva mai concret...
bineinteles ca voi face probe in continuare,sa vedem ce iese...
cred totusi ca variantele de hidratare cu csl sau marineamino sunt cam costisitoare,ajungand sa coste o rehidratare mai mult decat costa bilele sau cel putin la fel.
as fi recunoscator daca as auzi mai multe pareri si totusi mai putin costisitoare,de exemplu 50-100 mililitri de "ceva la un litru de apa...daca imi poate spune cineva mai concret...
bineinteles ca voi face probe in continuare,sa vedem ce iese...