Crap 4 Ever- Rezultate

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Boghy
junior member

Mesaj de Boghy » 13 Sep 2004 14:13

Felicitari premiatilor si tuturor participantilor.
In cautare de aventura!Fir Intins.

nick h.
senior member

Mesaj de nick h. » 13 Sep 2004 14:18

boss cu tine nu suntem mai valorosi ci doar mai desi. :evil:

Cezar Bibu
member

crap4ever

Mesaj de Cezar Bibu » 13 Sep 2004 14:19

Multumim participantilor pentru prezenta si spiritul combativ,in conditii meteo destul de nefavorabile.De asemenea,celor care s-au interesat de acest concurs prin intermediul forumului sau telefonic.Nu in ultimul rind,d-lui Cristi Albastroiu,pentru ca ne-a pus la dispozitie locatia.
Speram sa continuam cel putin la fel ca pina acum!
Cezar Bibu
Asociatia Pescari4ever

Cezar Bibu
member

crap4ever

Mesaj de Cezar Bibu » 13 Sep 2004 14:25

Despre interventia "domnului" boss,ce pot sa va spun?Unii m-au contrat,si inca violent,cind am fost impotriva nick-urilor.Evident,suntem intr-o tara democrata,fiecare poate sa spuna ce vrea,etc.Asta e!
Boss-ule,probabil ca suntem destui cu ouale mari.Ti le punem la dispozitie sa le mai micsorezi!

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 13 Sep 2004 15:06

Multumesc pentru felicitari . Foarte important a fost locul si faptul ca nu m-am descurajat dupa 2 zile si 1 noapte de concurs cu numai 2 crapi . In ultima noapte si dimineata care a urmat - urmare unui vant bun de tot - am facut diferenta de 40 kg . In rest nimic special - incredere in nada si momeala - si incredere in locul pe care am pescuit . Echipamentul m-a ajutat pentru ca erau necesare lanseuri lungi - pina in gura calugarului - dar , fara ca sculele sa fie de xxx , s-au dovedit fiabile si si-au facut treaba . In rest veselie , antren , mai aveam un pic si mincam si tort de la un satean care isi serba ziua fetei in spatele standului nostru ; ne-am simtit bine cu toata vremea capricioasa . Multumesc lui Cornel Rosioru si lui Cristi Yamaha - pentru 3 zile de neuitat !!

PS - in ceea ce il priveste pe boss - atit il duce capul - atit scrie . Poate a gindit cu oualele si de aia a postat asa ceva .

Andrei Tianu
member

Mesaj de Andrei Tianu » 13 Sep 2004 15:54

Felicitari tuturor participantilor si la mai ... multi si mai mari !

Ca fapt divers imi puteti spune daca ziua de duminica a fost mai productiva sau mai slaba din punct de vedere al capturilor, deoarece am remarcat ca pe mai multe balti (1 din incercate si 2 din auzite) duminica a fost slab rau de tot.Va multumesc pentru eventualele raspunsuri.

Dani Hentiu
maniac

Mesaj de Dani Hentiu » 13 Sep 2004 15:56

Felicitari pt. rezultate,iar pe cei ciufuti nu-i bagati in seama pe ei se fac de ris nu pe altcineva.Fir intins!

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 13 Sep 2004 16:02

Draga Andrei - productiva a fost noaptea se simbata pe duminica - dar si duminica pina la prinz am luat 2 crapi .

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 13 Sep 2004 16:06

Multumim pt. felicitari. Am avut un loc bun, spre deosebire de altii care au avut mai putin noroc la tragerea la sorti. Dupa o noapte cu frig naprasnic, dimineata vintul a inceput sa ne fie favorabil, aducind si pestele in zona. Diferenta s-a facut in ultima zi cind soarele a fost generos cu noi, iar pestele a inceput sa muste. La un moment dat intre locul2 si 3 erau numai 200g diferenta. Cu o ora inainte de terminarea concursului, noi am urcat pe 2 iar Oana a venit pe trei. A fost un concurs strins cu rasturnari spectaculoase cu reveniri si coboriri de pe podium.
As aminti calitatea morala si sportivitatea echipelor participante. Organizarea si organizatorii de nota 10.
Arbitrajul la inaltime, competent si impartial.
Dl. Albastroiu a asigurat conditii excelente, fiind aproape de concurenti si organizatori.
Intru-n cuvint un concurs reusit incheiat cu un gratar o bere si multe prietenii.

P.S. In mod special vreau sa multumesc forumistilor care ne-au vizitat.

micutu
member

Mesaj de micutu » 13 Sep 2004 16:10

duminica mie mi-a mers binisor ... dar dupa amiaza, cand a inceput sa scada presiunea atmosferica. subiectul asta ar trebui dezvoltat pe un topic separat ...

Imagine

Felicitari tuturor pentru ca au reusit sa participe si felicitari si mai mari castigatorilor.

Scrie răspuns