Crap 4 Ever- Rezultate
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
1. Domnului """"Boss""" va rog frumos , du-te ......la culcare.
2.Multumesc lui DD ( DORIN CRUCERU ) si Daniel Costache pentru mesaje si sprijin si mai ales lui Val si lui Cristi "Yamaha" pentru nada si bile ( scumpa dar buna ;pestele cel mare a venit pe boilisurile lui Val ).
3. Imi pare rau ca duminica , care pt noi a fost o zi buna , dupa ce de simbata dimineata nu am avut nici o trasatura , m-am incapatinat sa scot singur pestele fara ajutor de la coleg ( era perioada mea de servici si nu am vrut sa-l trezesc pe George ) , in caz contrar era si provincia pe podium.
4. Felicitari D-nului Victor OANA ,si D-NULUI MATTY care au concurat singuri( d-nul Matty a concurat cu baiatul in continuare ) , partenerii celor doua echipe din diverse motive au absentat incepind cu vineri dupa amiaza.
5. Felicitari organizatorilor , d-nului ALBASTROIU , SI LUI CEZAR BIBU , PENTRU CELE DOUA CONCURSURI DE PE PERIS CARE PENTRU NOI AU FOST BETON .
PENTRU CEI DIN CONSTANTA , NU SE COMPARA CE CELE ORGANIZATE DE ""PRETENE "" .
iulian
2.Multumesc lui DD ( DORIN CRUCERU ) si Daniel Costache pentru mesaje si sprijin si mai ales lui Val si lui Cristi "Yamaha" pentru nada si bile ( scumpa dar buna ;pestele cel mare a venit pe boilisurile lui Val ).
3. Imi pare rau ca duminica , care pt noi a fost o zi buna , dupa ce de simbata dimineata nu am avut nici o trasatura , m-am incapatinat sa scot singur pestele fara ajutor de la coleg ( era perioada mea de servici si nu am vrut sa-l trezesc pe George ) , in caz contrar era si provincia pe podium.
4. Felicitari D-nului Victor OANA ,si D-NULUI MATTY care au concurat singuri( d-nul Matty a concurat cu baiatul in continuare ) , partenerii celor doua echipe din diverse motive au absentat incepind cu vineri dupa amiaza.
5. Felicitari organizatorilor , d-nului ALBASTROIU , SI LUI CEZAR BIBU , PENTRU CELE DOUA CONCURSURI DE PE PERIS CARE PENTRU NOI AU FOST BETON .
PENTRU CEI DIN CONSTANTA , NU SE COMPARA CE CELE ORGANIZATE DE ""PRETENE "" .
iulian
- Musaro Adriano
- veteran
- Iliuta Goean
- maniac
@ participantii de la concurs
felicitari baieti, am auzit ca ati avut viata grea, vreme friguroasa, tensiune mare etc,
@val
felicitari man, ai luptat pana in ultimul minut, te-ai tinut tare si ai castigat, bravo.
@boss
la urmatoarea abatere iti sterg userul in rest de acord cu cezar.
felicitari baieti, am auzit ca ati avut viata grea, vreme friguroasa, tensiune mare etc,
@val
felicitari man, ai luptat pana in ultimul minut, te-ai tinut tare si ai castigat, bravo.
@boss
la urmatoarea abatere iti sterg userul in rest de acord cu cezar.
Nu face ce nu-ti place!
-
- veteran
- Iliuta Goean
- maniac
-
- veteran
Val si cu mine am stat pe partea vilelor, la 10-15m de dig. Acolo a fost standul 1 si 2. Av.P. au stat in dreapta noastra cam pe unde au stat baietii de la Constanta, la cupa Peris. In prima parte a concursului vintul a batut spre Av.P. si rezultatele s-au vazut. La jumatatea concursului erau pe primul loc. Dupa acea vintul si-a schimbat directia spre noi,si rezultatele au aparut in zona noastra. In ultima zi vintul batea spre malul opus si din nou s-a vazut. Vezi Oana. Diferenta a facut-o felul in care a stiut fiecare sa profite de acest avantaj.
Acum Iliuta, ca o parere personala cei de la Av.P. au gresit ceva in nadire cred. Ei au prins peste in continuare, dar sub cintar. Nu stiu ce au facut dar au adunat maruntisul. Altfel aveau sanse la podium.
Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar experienta in concursuri isi spune cuvintul. Cind ai prins un loc bun trebuie exploatat la maxim. Altfel!!!!!!!!
Acum Iliuta, ca o parere personala cei de la Av.P. au gresit ceva in nadire cred. Ei au prins peste in continuare, dar sub cintar. Nu stiu ce au facut dar au adunat maruntisul. Altfel aveau sanse la podium.
Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar experienta in concursuri isi spune cuvintul. Cind ai prins un loc bun trebuie exploatat la maxim. Altfel!!!!!!!!
Am prins constant tot concursul, avand in total 9 capturi punctabile si 18 nu. Dintre ultimele, 6 erau la cantarirea noastra "in puncte", dar la cantarul oficial aveau intre 900 si 990 grame, scadere inregistrata datorita timpului prea indelungat de stat in saci.
Am pescuit si nadit exclusiv cu boilies de 20mm, singura schimbare de tactica fiind in ultima noapte cand am pescuit "stealth" cu avertizoarele date la minim (cu o noapte inainte i-am trezit pe toti cei din jur si au inceput a nadeasca masiv). Tot din ultima noapte si pana in final, doua lansete aveau constant 2 boilies (snowman) dar nu am vazut nici o diferenta fata de celalalte. Am prins "nepunctabili" in continuare, chiar si un exemplar de 3-400gr, la snowman.
Am pescuit si nadit exclusiv cu boilies de 20mm, singura schimbare de tactica fiind in ultima noapte cand am pescuit "stealth" cu avertizoarele date la minim (cu o noapte inainte i-am trezit pe toti cei din jur si au inceput a nadeasca masiv). Tot din ultima noapte si pana in final, doua lansete aveau constant 2 boilies (snowman) dar nu am vazut nici o diferenta fata de celalalte. Am prins "nepunctabili" in continuare, chiar si un exemplar de 3-400gr, la snowman.
Sorin Dragoi - AvP
-
- veteran
In situatia asta eu as fi pescuit la o distanta mai mare. Trebuia evitata nadirea excesiva a celorlalti. Nu poti sti cu ce au nadit vecinii, poate ca asa s-a adunat maruntisul. Cu un pat subtire la distanta mai mare poate aveati alta sansa.
Noi am pescuit la 110-120m tocmai pt. a evita nadirea vecinilor.
Noi am pescuit la 110-120m tocmai pt. a evita nadirea vecinilor.