CENTURY NG-NICK BUSS !!!
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- new member
CENTURY NG-NICK BUSS !!!
DE vinzare un set de 4 lansete CENTURY NG-13"si T/C 3,5 libre lucrate manual de NICK BUSS din ANGLIA pentru D-nul RADU POPESCU. sunt foarte ingrijite. PRETUL:800 euro tot setul,nu se vind separat.
Lali
Re: CENTURY NG-NICK BUSS !!!
Cat e lungimea talonului?Szobo Ludovic scrie:DE vinzare un set de 4 lansete CENTURY NG-13"si T/C 3,5 libre lucrate manual de NICK BUSS din ANGLIA pentru D-nul RADU POPESCU. sunt foarte ingrijite. PRETUL:800 euro tot setul,nu se vind separat.
Ce diametru are inelul de plecare?
Re: CENTURY NG-NICK BUSS !!!
Doar modele SU(stepp up) de NG au inel de 50.cipibm scrie:Cat e lungimea talonului?Szobo Ludovic scrie:DE vinzare un set de 4 lansete CENTURY NG-13"si T/C 3,5 libre lucrate manual de NICK BUSS din ANGLIA pentru D-nul RADU POPESCU. sunt foarte ingrijite. PRETUL:800 euro tot setul,nu se vind separat.
Ce diametru are inelul de plecare?

Acestea au inel de plecare 40 si 16 la varf.
-
- new member
Nu le dau ca sunt ceva defectiune sau ceva "BUBE" cu ele ,doar am nevoie de finante din motive personale. DA inelul de plecare 40 iar de virf 16.
Scuze ca nu am descris mai detaileat aceste lansete ma gindeam ca sunt destul de cunoscute aceste lansete.
DOAR 8 buc de aceste lansete sunt in tara.(NICK BUSS).
Scuze ca nu am descris mai detaileat aceste lansete ma gindeam ca sunt destul de cunoscute aceste lansete.
Lali
pai cumpara-le si pe celelalte 4 si gata,ai tot setul si vei fi unicSzobo Ludovic scrie:Nu le dau ca sunt ceva defectiune sau ceva "BUBE" cu ele ,doar am nevoie de finante din motive personale. DA inelul de plecare 40 iar de virf 16.

il prinzi dar scapa
-
- new member
- Tilea Gabriel
- Moderator