Rubrica de Feed-Back a sectiunii Vanzari
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- senior member
- mihai_lavazza
- veteran
Ca sa se stranga mai multi care merita note mari, pot interveni si eu... Nota 10 pt Adi Oprea, care mi-a trimis un cort Nash Double xxx extreme si NU erau bolovani in dita mai husa
si era si foarte bine intretinut. Ar mai fi cativa, nu-i mai insir acum, dar promit sa intervin la nevoie
NOTA 1, desi nici pe aia n-o merita pentru Marcel Zgirdea (cel cu navomodele de la TM). A primit banii(700 euro) pe o barcutza in mai 2008 si nici in ziua de azi nu o am, in plus mai este cineva care i-a trimis o barcutza la reparat si n-a mai vazut-o inapoi. Mai devreme sau mai tarziu va plati pt tzepele astea...si nu cu "legea"...ca dureaza prea mult. Aveti grija mare. NU platiti inainte nimic ca "E FOAME DE BANI".

NOTA 1, desi nici pe aia n-o merita pentru Marcel Zgirdea (cel cu navomodele de la TM). A primit banii(700 euro) pe o barcutza in mai 2008 si nici in ziua de azi nu o am, in plus mai este cineva care i-a trimis o barcutza la reparat si n-a mai vazut-o inapoi. Mai devreme sau mai tarziu va plati pt tzepele astea...si nu cu "legea"...ca dureaza prea mult. Aveti grija mare. NU platiti inainte nimic ca "E FOAME DE BANI".
- Tilea Gabriel
- Moderator
Aline, nu-ti mai face atitea probleme. Eu am destule surse, probabil ca tie-ti foloseste mai mult. In rest, sanatate si tzepe cit mai putine! Cit despre palinca aia, nu te refuz. Numa' sa ne intersectam pe vreo balta, undeva. Eu mai mult pe salbatice, delta, etc. Dar ma bate gindul sa fac o saptamina la Pescarusul, la Lugoj. Am auzit sint niste balti foarte provocatoare, adinci si cu peste mare, dar greu de prins. Exact pe gustul meu! Scuze pentru jumatate de mesaj offtopic.
"Game xxx are too valuable to be caught only once" Leo Wulff - 1939
- mihai_lavazza
- veteran
Ce e Levi...si tu te iei dupa mirosul de balegar ca sa-l gasesti? Ai avut si tu probleme cu el?Levi scrie:Radu Peica nota 10!
Mihai_Lavazza scrie: NOTA 1, desi nici pe aia n-o merita pentru Marcel Zgirdea (cel cu navomodele de la TM). A primit banii(700 euro) pe o barcutza in mai 2008 si nici in ziua de azi nu o am".
- liviu_iova
- member
andrecau razvan are nota 10 din partea mea,pentru promtitudine dar si pentru raspunsul pe care l-am primit de la el cand a aparut o mica problema
Ultima oară modificat 04 Mar 2009 22:10 de către remus_cta, modificat 1 dată în total.
ccc corbu constanta