Safety Clip
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Dani Hentiu
- maniac
Safety Clip
M-ar interesa unde se pot gasi safety clip din metal,pt. ca cele din plastic cedeaza la lanseu( sau cele pe care le aveam eu erau de o proasta calitate).
- Iliuta Goean
- maniac
- Dani Hentiu
- maniac
- Iliuta Goean
- maniac
- Dani Hentiu
- maniac
- Iliuta Goean
- maniac
- carpkiller
- veteran
[quote="Hentiu Daniel"]EU PESCUIESC CU PLUMBI DE 90-110 GR. SI LANSEZ CITE 80-100 DE METRI DECI MA BAG TARE IN LANSETA.[/quote]
Asta nu e un motiv de cedare ! Ce crezi ca noi pescuim la 40 metri si dam cu nuiaua de alun ! Cred ca ai nimerit o serie proasta de safety - clip ; mie nu mi s-a intimplat niciodata sa cedeze vreunul - indiferent de firma de la care i-am cumparat ( nu neaparat firma mare si de renume ) . Poti alege practic orice magazin din Bucuresti sau magazinul lui Ilie - nu vei avea probleme . Mie mi s-au mai rupt virtejurile de la niste plumbi ( nu dau nume de unde le-am cumparat ) dar safety - clipul niciodata !
Asta nu e un motiv de cedare ! Ce crezi ca noi pescuim la 40 metri si dam cu nuiaua de alun ! Cred ca ai nimerit o serie proasta de safety - clip ; mie nu mi s-a intimplat niciodata sa cedeze vreunul - indiferent de firma de la care i-am cumparat ( nu neaparat firma mare si de renume ) . Poti alege practic orice magazin din Bucuresti sau magazinul lui Ilie - nu vei avea probleme . Mie mi s-au mai rupt virtejurile de la niste plumbi ( nu dau nume de unde le-am cumparat ) dar safety - clipul niciodata !
- Dani Hentiu
- maniac