LACUL BRATENI
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Din ce in ce mai de "cascadorii rasului" cu lacul asta. Astia isi bat joc de noi.Tosa scrie:La ce haos era acolo anul trecut pot sa faca si C&R...ca numai apa mai au.Si am vazut ceva escavare langa lacul mare pt.C&R.dar e mica,cam un cerc cu diametrul de 30 m...si am intzeles din vorbe ca e pt pluta!!!
Nici in 100 de ani nu o sa faca actualii administratori ceva din balta aia.
Totul pentru crap
www.crap.com.ro
www.crap.com.ro
-
- junior member
brateni
sal tuturor,pescuitul pe brateni se deschide sambata 14.03,celor care doresc sa mearga le doresc fir intins,am auzit ca taxa nu s-ar fi schimbat[vremuri de criza],eu nu o sa ajung,din cauza serviciului,dar luni sper sa fiu acolo,asa ca daca mergetzi as dori niste pareri.ms
FREE TIME CARP TEAM
Acolo sint pestii mai mari de 10 kg.pescuit interzisTosa scrie:La ce haos era acolo anul trecut pot sa faca si C&R...ca numai apa mai au.Si am vazut ceva escavare langa lacul mare pt.C&R.dar e mica,cam un cerc cu diametrul de 30 m...si am intzeles din vorbe ca e pt pluta!!!
TRAIAN RACEAN
0744293016
T.C.E.:Arta incepe acolo unde se termina tehnica
0744293016
Trebuie sa intelegem ca prioritatea absoluta este Restaurantul si cistigul bineinteles,lacul este o atractie locala si un hoby al patronului,nu este el de vina ca este unul din putinele lacuri cu crap ....putin dar asta eflorioro scrie:Din ce in ce mai de "cascadorii rasului" cu lacul asta. Astia isi bat joc de noi.Tosa scrie:La ce haos era acolo anul trecut pot sa faca si C&R...ca numai apa mai au.Si am vazut ceva escavare langa lacul mare pt.C&R.dar e mica,cam un cerc cu diametrul de 30 m...si am intzeles din vorbe ca e pt pluta!!!
Nici in 100 de ani nu o sa faca actualii administratori ceva din balta aia.
TRAIAN RACEAN
0744293016
0744293016