Sarulesti-De ce se complica acordarea locurilor ?.

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Atamanul
new member

Sarulesti-De ce se complica acordarea locurilor ?.

Mesaj de Atamanul » 15 Sep 2004 21:14

Sunt defavorizati cei care cunosc mai putin zona. Erea mult mai corect sa se traga doar numarul standului.

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 15 Sep 2004 21:34

E o gaselnita a organizatorilor. Nu se pune problema cunoasterii mai mult s-au mai putin a baltii. De regula cei ce vin pe Sarulesti cunosc balta. Problema e alta. Primii 20 au posibilitatea de a alege locurile bune. Restul pot alege cit vor. Restul locurilor sunt la fel de proaste.

Iliuta Goean
maniac

Mesaj de Iliuta Goean » 15 Sep 2004 23:12

@cornel

stii bine ca sunt mai mult de 60 de locuri bune pe sarulesti, ideea este ca cei care-si aleg locurile sa si stie cu ce se mananca locul respectiv

sincer daca s-ar fi tras doar numarul standului eu nu as fi participat, era loterie, sunt de acord ca anul acesta s-au pus in joc doar locurile bune dar unele dintre ele nu-mi plac, asa sunt mult mai linistit, am 5 locuri favorite, sper ca mana lui radu sa traga un numar suficient de mic pentru a prinde unul dintre acele locuri.

acelasi lucru l-au gandit multi si toti cei care participa sunt veterani ai sarulestiului, sunt convins ca s eva prinde foarte mult peste anul acesta.
Nu face ce nu-ti place!

Musaro Adriano
veteran

Mesaj de Musaro Adriano » 16 Sep 2004 01:08

mai mult de 60 de locuri BUNI la sarulesti??????? :lol: :lol: :lol: "sunt convins ca se va prinde foarte mult peste anul acesta"!!!!!!. Sa vil da Dumnezeu si fir intins.

sorind
new member

Mesaj de sorind » 16 Sep 2004 09:28

Un studiu despre locurile "bune" de pe Sarulesti il puteti citi in Carpworld, articolul Big Carp Ways, semnat Tim Paisley.
Un scan al articolului, ce include si harta cu locurile respective, il gasiti la http://www.pescarul.com/raduta_lake/big ... cation.htm
Sorin Dragoi - AvP

Atamanul
new member

Bine zis -o gaselnita -

Mesaj de Atamanul » 16 Sep 2004 09:44

Erea suficient---Asta este locul tras , acolo te duci.

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 16 Sep 2004 09:56

Iliuta, eu iti doresc sa prinzi cel mai bun loc posibil. Insa nu uita si eu sunt unul dintre veteranii Sarulestiului. Pot spune ca-m pescuit cam peste tot. Cunosc bine Sarulestiul si inainte de '89 si acum. Locuri f. f. bune sunt putine, asa si asa inca citeva. Pe urma sunt locuri unde trebuie pescuit la f. mare distanta(140, 150m) unde nu poat ajunge multi pescari.
Cu toata indulgenta Iliuta, nu poti scoate mai mult de 20 hai 25 de locuri acceptabile. De altfel la celelalte C.M. cite nume mari nu au punctat? Nu cunosteau locurile sau nu aveau tactica?
Cit despre ce peste se va prinde, mai vedem. Mi-e teama ca vor fi mari dezamagiri.

cornel68
junior member

Mesaj de cornel68 » 16 Sep 2004 10:05

stie cineva cate echipe s-au inscris si din ce tari sunt ?
participa vreo echipa renumita din lumea pescarilor de crap?

Iliuta Goean
maniac

Mesaj de Iliuta Goean » 16 Sep 2004 10:21

stiu ca sunt in jur de 60 echipe,
vin cei doi campioni din anii trecuti si multi alti "buni".

@cornel
ai mare dreptate cu locurile unde tb sa pescuiesti f departe de aceea am spus ca am doar 5 locuri favorite :-)

spre exemplu nu m-as incumeta niciodsata la locul pe care a stat grabmayer data trecuta, am ramas masca la cateva lanseuir ale sale.
prefer locurile sub 100-110m

pentru anul acesta am vizat doar locurile cu copaci multi, multe agataturi si aproape de mal
cei care cunosc locul cred ca stiu care sunt acelea :-)

ps: cornel, imi pare bine ca nu vii de data asta, imi dadeai emotii daca trebuia sa alegi un loc inaintea mea :-)
Nu face ce nu-ti place!

Iliuta Goean
maniac

Mesaj de Iliuta Goean » 16 Sep 2004 10:24

@ sorin
clasificarea lui paisley este destul de buna dar multe locuri (bune!) lipsesc de pe acea harta iar unele dintre cele marcate nu prea sunt locuri de pescuit lansat, doar plantat.
Nu face ce nu-ti place!

Scrie răspuns