Imi spui si mie te rog unde ai gasit evolutia presiunii atmosferice?micutu scrie:duminica mie mi-a mers binisor ... dar dupa amiaza, cand a inceput sa scada presiunea atmosferica. subiectul asta ar trebui dezvoltat pe un topic separat ...
Felicitari tuturor pentru ca au reusit sa participe si felicitari si mai mari castigatorilor.
Crap 4 Ever- Rezultate
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
http://www.wunderground.com/cgi-bin/fin ... =bucuresti ... dupa care se cauta data dorita in "History & Almanac"
-
- veteran
nu e vorba de complicare. a fost doar o constatare, care m-a contrariat. din cate stiu eu ar fi trebuit sa fie invers, sa traga daca presiunea e constanta.
duminica trecuta pana la ora 11 n-am avut nici o trasatura, apoi pana seara am prins cam 11kg, crap si ten, bucati intre 1.5 si 3kg, plus alte cateva trasaturi ratate ... probabil ten care a apucat de boabele de pe firul de par, fara sa ia si acul.
duminica trecuta pana la ora 11 n-am avut nici o trasatura, apoi pana seara am prins cam 11kg, crap si ten, bucati intre 1.5 si 3kg, plus alte cateva trasaturi ratate ... probabil ten care a apucat de boabele de pe firul de par, fara sa ia si acul.
cum adica sa fie lipita de tija acului?cornel rosioru scrie:Diferenta se face la modul de prezentare al momelii. Pt. ten momeala trebuie sa fie lipita de tija acului, deoarece tenul musca.
- Iliuta Goean
- maniac
-
- veteran
Rigul trebuie sa fie mai scurt astfel incit boabele de porumb sau boilesurile sa fie lipite de tija acului.
Referitor la constanta presiuni atmosferice eu am in trusa un barometru. Daca presiunea nu este constanta, nici pestele nu musca.
Referitor la constanta presiuni atmosferice eu am in trusa un barometru. Daca presiunea nu este constanta, nici pestele nu musca.
Ultima oară modificat 16 Sep 2004 12:00 de către cornel rosioru, modificat 1 dată în total.
-
- veteran