Crap 4 Ever- Rezultate

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 16 Sep 2004 14:54

Acum e corect Micutule. Asta e o montura de amur.

:lol: Iti vine a ride Val? Am si ceas desteptator, sa nu ma fure somnul. :lol: :lol: :lol: am absolut tot ce trebuie pe balta. Chiar si busola :lol:

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 16 Sep 2004 14:58

Cu busola ce faci ? Vrei sa stii unde e nordul ca sa stii cum asezi patul cu capul la nord ? :lol: :lol:
In alta ordine de idei - spun public aici - m-ai spart cu echipamentul si aici nu ma refer numai la lansete si mulinete . Are fratilor tot ce iti trece prin cap - echipament de camping , foarfece , fire , carlige , nade , lanterne , aragaz , mese de vreo 4 feluri , atract , arome - cutii si genti intregi . Cred ca ii ia 2 ore sa le coboare numai la masina !!

Si mie imi ia o gramada sa cobor echipamentul dar pe linga LV eram defavorizat !
Ultima oară modificat 16 Sep 2004 15:01 de către Vizitator, modificat 1 dată în total.

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 16 Sep 2004 15:01

Corect. sti ca somnul odihnitor e atunci cind dormi cu capul la nord. :lol:

Imi ia mai putin Val. Am 2 lifturi si vreo 3,4 baieti care ma ajuta :lol:
Cristi a incercat sa ma prinda cu ceva care imi lipseste. Nu a reusit. A vrut sa verifice grosimea unui fir. Credea ca deca-mi cere un micrometru ma incuiat. Rateu total, aveam :lol: :lol: :lol:

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 16 Sep 2004 16:07

Asa e - sa mor eu ! Avea micrometru manual la el !!!!!!!! Cornelius dar taparina ai ??????????????

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 16 Sep 2004 16:34

M-a mai intrebat Cristi daca am marmusca. Sti ca am avut. :lol:

caaron
veteran

Mesaj de caaron » 16 Sep 2004 17:53

:D :D Dle Cornel nu am avut placerea sa va cunosc pe balta! Dar vi s-a dus buhul despre dotarea pe care o aveti cand iesiti la pescuit! Cum intrebi pe cineva despre d-voastra , si va cunoastea mai bine, trebuie sa iti spuna despre papucul plin cu maimute de tot felul! De invidiat intr-adevar! :)

PS: Nu stiu daca aveti papuc (masina) , da' asa am auzit.

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 16 Sep 2004 18:29

Da asa e. Am incercat sa-mi bag bagajul in jeep, dar nu puteam lua totul. Asa ca mi-m luat un papuc cu cabina dubla. O umplu pina la nivelul cabinei, pe cabina am 2 bare pt. lansete, umbrele si alte chestii mai lungi. Perna din spatele cabinei se umple si ea. Oricum va asigur ca nu car nimic inutil. Imi place confortul si pot face fata oricarei situatii. De regula stau pe balta de la 3 zile in sus. Nu suport bauturile calde si ma inebunesc dupa un gratar. Imi place sa-mi gatesc o ciorba s-au o tochitura. Daca nu trage pestele ma uit la televizor. Pot face orice imi doresc pe balta. Vreau sa va spun ca si papucul e cam mic. Pentru vara mi-am luat un generator si aer conditionat pt. cort. Pur si simplu nu am unde sa le pun. Cred ca voi trece la un buz. Cei ce au fost la intilnirea de la Peris au vazut o parte din echipament. Asta e. Asa m-am invatat si nu mai pot renunta.

Cristi Bolfos
member

Mesaj de Cristi Bolfos » 16 Sep 2004 18:56

ai mai multe decat am eu in casa :))

Scrie răspuns