Retete de nada si momeli
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Daniel Costache
- veteran
Eu am avut de la Energofish niste bete Goldstar de 3.60 pe la 800.000 lei.Nu am prea pescuit cu ele, dar pareau acceptabile pt nivelul buget redus sau novice. Am avut dupa aia niste DAM Fighter de 3.60 (erau de crap, din 3 buc, dar nu stiu de ce se numeau FIGHTER
) luate la mana a 2 a . cu 2 mil 4 bucati. M-au multumit pana acum vreo luna , cand am fortat cu un plumb de 90 de grame si s-a facut tandari. Deci iti dai seama de calitate! Acum ca mulineta folosesc Trabucco Regent cu baitrunner, si sunt bunicele. Astea costa cam 1.200.000.

- carpkiller
- veteran
- sss_snake00
- junior member
okuma longbow
Daca iti plac (corespund stilului tau de pescuit), sa stii ca sunt FOARTE bune. Au doi ani de functionare ireprosabila - fara cea mai mica neplacere.
In plus, pot sa iti spun ca si pentru ceilalti pasnici (nu crap) tot Okuma folosesc de muuuulti ani (modele ieftine, cu max 2-3 rulmenti) si lucreaza si azi PERFECT.
Sper sa te ajute raspunsul meu.
Daca vrei mai multe detalii, cu placere, pe privat.
In plus, pot sa iti spun ca si pentru ceilalti pasnici (nu crap) tot Okuma folosesc de muuuulti ani (modele ieftine, cu max 2-3 rulmenti) si lucreaza si azi PERFECT.
Sper sa te ajute raspunsul meu.
Daca vrei mai multe detalii, cu placere, pe privat.
snake
- carpkiller
- veteran
@boghy.
EU ti-am spus de Okuma long bow pt. ca le consider super bune la banii astia. Eu am 3 mulinete din astea si sunt f multumit de ele, arunc bine, asaza bine guta, iar reglajul baitruner-ului este f fin. Anul trecut am avut niste Sert nu mai stiu de care, tot cu baitruner, de care nu am fost f multumit, faceau figuri la cuplarea baitrunerului, reglajul acestuia era aproape nesemnificativ...etc.
Am scos cu mulinetele astea de care zic eu crap de 15;8;7 si 5 kg !
Le gasesti cu 3 marimi de tamburi (cel putin asa aveau cand le-am luat eu) la acelas pret. Cumpar-o pe cea cu tamburul cel mai mare!
Sau.... eu nu m-am hotarat ce o sa fac cu ele in iarna asta, adica dc le mai tin sau le vand. Imi doresc niste mulinete cu tambur de 100, in cazul asta, dc mai ai rabdare.....poate ne tocmim.
EU ti-am spus de Okuma long bow pt. ca le consider super bune la banii astia. Eu am 3 mulinete din astea si sunt f multumit de ele, arunc bine, asaza bine guta, iar reglajul baitruner-ului este f fin. Anul trecut am avut niste Sert nu mai stiu de care, tot cu baitruner, de care nu am fost f multumit, faceau figuri la cuplarea baitrunerului, reglajul acestuia era aproape nesemnificativ...etc.
Am scos cu mulinetele astea de care zic eu crap de 15;8;7 si 5 kg !
Le gasesti cu 3 marimi de tamburi (cel putin asa aveau cand le-am luat eu) la acelas pret. Cumpar-o pe cea cu tamburul cel mai mare!
Sau.... eu nu m-am hotarat ce o sa fac cu ele in iarna asta, adica dc le mai tin sau le vand. Imi doresc niste mulinete cu tambur de 100, in cazul asta, dc mai ai rabdare.....poate ne tocmim.