Informatii
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Informatii
A auzit cineva sau a pescuit pe o balta la Vitanesti langa Alexandria?
Invincibilitatea noastra depinde de noi, vulnerabilitatea inamicului, de el.
Sun Tzu
Sun Tzu
Nu. Asta este problema. M-a invitat un amic la o partida de sambata pana duminica si nu stiu la ce sa ma astept si in consecinta cu ce sa ma pregatesc.
Ultima oară modificat 12 Apr 2005 12:46 de către DD, modificat 1 dată în total.
Sun Tzu
Sun Tzu
Daca este vorba despre balta dintre Merisani si Babaita (de pe DN buc- alex in vitanesti la dreapta spre magura) e pierdere de vreme. Am fost anul trecut si 3 oameni cu cate 4 lansete am prins un ciortan.
Apa nu cred ca are mai mult de 1,90 m in vreo zona a lacului.
Afla cum se numeste balta si-ti pot da mai multe detalii.
Apa nu cred ca are mai mult de 1,90 m in vreo zona a lacului.
Afla cum se numeste balta si-ti pot da mai multe detalii.
Balta se numeste Grosu. De fapt sunt mai multe balti Grosu. Eu am fost pe Grosu 4. Este administrata de ocolul silvic.
Balta de peste 20 ha. In partea cea mai lata are aproximativ 250-300m, zona in care fundul est enisipos. Adancimea in medie 1.5-2m dar pe misloc exista un canal cu adancimea de circa 3,5m. Practic nu este in Vitanesti ci in Schitul Poenari. Drumul pana la balta este ca orice drum din Romania, dar este asfaltat. De la sosea pana la balta daca mergi pe malul baltii este jale, prin sat este acceptabil dar ultima portiune este nasoala (panta, sleauri, pamant) asa ca daca ploua este rau de tot.
Din pacate nu am apucat sa pescuiesc, intrucat am plecat de la birou sambata la 13.30, iar sambata seara a inceput ploaia rau de tot (impracticabila ultima portiune de drum). Noroc ca am apucat sa ies cu masina.
Balta de peste 20 ha. In partea cea mai lata are aproximativ 250-300m, zona in care fundul est enisipos. Adancimea in medie 1.5-2m dar pe misloc exista un canal cu adancimea de circa 3,5m. Practic nu este in Vitanesti ci in Schitul Poenari. Drumul pana la balta este ca orice drum din Romania, dar este asfaltat. De la sosea pana la balta daca mergi pe malul baltii este jale, prin sat este acceptabil dar ultima portiune este nasoala (panta, sleauri, pamant) asa ca daca ploua este rau de tot.
Din pacate nu am apucat sa pescuiesc, intrucat am plecat de la birou sambata la 13.30, iar sambata seara a inceput ploaia rau de tot (impracticabila ultima portiune de drum). Noroc ca am apucat sa ies cu masina.
Ultima oară modificat 12 Apr 2005 12:47 de către DD, modificat 1 dată în total.
Sun Tzu
Sun Tzu