Cupa Mondiala de la Sarulesti: clasament preluat din Ev. Zil

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 25 Sep 2004 09:04

Am vazut la Fir Intins astazi - un interviu cu Raduta dinaintea concursului - in care era optimist ca anul acesta cel putin 1 echipa din Romania va veni in primii 10 . Iata ca dorinta s-a implinit si a avut un podium cu 5 romani si un englez . Mai mult cred ca nu spera nimeni nici in cele mai frumoase visuri ! Bravo inca o data tuturor celor care au participat - si felicitari inca o data invingatorilor . Daca vine si lotul cu o medalie din Portugalia putem spune ca anul asta a fost anul Romaniei in competitiile mondiale de crap .

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 25 Sep 2004 09:51

Daca si lotul vine cu o medalie, daca cei ce marg pe 12 octombrie la concutsul organizat de Zotan Meleg(conurs cu participarea marilor lumii) ocupa un loc de podium, inseamna ca am devenit o forta in lume.
Dar hai ca-m inceput sa visam :lol:

Dani Hentiu
maniac

Mesaj de Dani Hentiu » 25 Sep 2004 10:35

Nu cred ca visam domnule Cornel! Mai nou avem acces la informatii,scule de calitate,momeli foarte bune de care se folosesc si occidentalii,balti cu peste,asa ca de ce am visa,deacum inolo depinde oar de noi si de norocul nostru.

caaron
veteran

Mesaj de caaron » 25 Sep 2004 11:27

Fir intins participantilor romani!

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 25 Sep 2004 11:28

Daniele, de felul meu sunt optimist, dar parca e prea frumos. Corect acum nu suntem cu nimic mai prejos decit ceilalti,daca mai avem si noroc la tragerile la sorti, suntem tari.

Iliuta Goean
maniac

Mesaj de Iliuta Goean » 25 Sep 2004 12:54

sa va mai spun una buna,
sarbii care au stat langa noi i-au sunat pe colegii lor care merg la campionat si le-au spus sa fie atenti la romani ca s-au facut ai dracu' :lol:

acum nu se mai tem de englezi, croati sau alte natii ci in primul rand de romani.
Nu face ce nu-ti place!

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 25 Sep 2004 13:34

Daca ii ia Vladeanu mai tare - ii baga terminati psihic in concurs . Un lot marfa - Vladut bonom si linistit , Vladeanu aprig si cu tivna , Leo & Gogu -tacuti si cuminti , Cristi Rudeanu - plictisit , Sorin - ca o veveritza ! Nu o sa mai inteleaga aia nimic . Dar cind si-or baga sculele in apa - sa vezi dracia dracului ce se transforma toti :lol: :lol: :lol: :lol:

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 25 Sep 2004 14:48

Daca au inceput si alti sa se teama de Romani e bine, Iliuta. De altfel am vorbit cu baietii inainte de a urca in avion. Erau tare hotariti sa repete isprava voastra. Am fost cu ei la ultimul antrenament si erau foarte determinati. Chiar spuneau ca nu au nici un motiv sa nu faca o figura frumoasa. Au avut conditii de antrenament, pentru prima data sponsorii au acoperit toate cheltuielile, daca si dumnezeu e cu ei la tragerea la sorti sigur vin pe podium.
Sa le ajute dumnezeu sa aiba numai fire intinse.

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 25 Sep 2004 16:14

Cornele ai fost ca un tata pentru ei - eu nu pot sa le urez decit sa le dea Dumnezeu mult bulan la tragerea la sorti - si fire TEPENE tot concursul . Fara misto acum - i-ai sustinut , i-ai crescut pe unii dintre ei si cred ca esti primul care te vei bucura daca vor face treaba pe acolo ( te vei simti cool - ai prins , tinar fiind , alte vremuri - dar nu e vina ta !! ci a sistemului ) . Ma bag si eu cu tine la o intimpinare la aeroport de exceptie - ca la campionii olimpici !! ( stii ca stiu sa aprind focul la gratar ca nimeni altul :lol: :lol: ) . Valoare au - un pic de charma sa aiba in concursul asta si eu zic ca la anul nu mai facem selectie la Hobaia - ca doar nu o schimbam campionii mondiali !!
E stupid ce zic - dar parca simt ca si noi aia care am participat la Hobaia - suntem parte alaturi de ei - poate i-am ajutat intr-un fel sa-si dovedeasca valoarea si sa iasa la suprafata ca uleiul ! Un pic din Aurel Lupsan , Tata Nitzu , Cornel Rosioru , Victor Oana , Sinaia , Nae Badulescu , Costel Mateescu , Zvonco , Adriano , Cezar Bibu , Cipica , Grasul , etc se vor regasi si pe balta din Portugalia !! Si asta nu poate decit sa ne bucure si sa ne faca mindri ca suntem contemporani cu baietii astia ! FIRE INTINSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ginditi-va cum ar fi ca acesti baieti trimisi de noi la 9000 km ( dus-intors ) de tara sa faca o figura frumoasa ! Toata lumea pretinde ca e in xxx - dar anul acesta din Romania au plecat cei mai buni !! Nu au nici o scuza daca nu fac o figura frumoasa in Portugalia ! Iar eu sunt sigur si pot pune si un pariu cu cine se aventureaza ( dau cota 1:5) ca baietii nostri se vor gasi pe podium !!

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 25 Sep 2004 18:56

Asa e Val. Sunt ca si copii mei. Toti mi-au trecut prin mina. i-am insotit la toate antrenamentele, la pregatiri, am umblat si obtinut sponsorizari, i-am sfatuit , i-am certat si i-am iubit in acelasi timp. Am fost linga ei pina s-au urcat in avion. Sunt baieti buni aprigi, bataiosi si prosti de gura uneori. Dar sunt ambitiosi. Baietii astia au acumulat in 2 ani cit altii in 20. De altfel trebuia sa-i insotesc in Portugalia. Nici nu concepeau sa nu fiu linga ei. Mi-au cumparat si biletul de avion. Un ghinion insa, o problema de familie m-a facut sa ramin acasa. Asta e. Oricum baietii ma suna in fiecare seara si ma tin la curent cu ce se intimpla pe acolo. Cind incepe concursul am sa va comunic si voua situatia. Ai dreptate, noi care am participat la selectii simtim altfel. Prin ei participam si noi. Baietii mi-au promis ca vor face tot ce-i omeneste posibil sa iasa bine, numai sa-i ajute si tragerea la sorti. Acum astept vesti. Stau ca pe ace si sper sa nu ma faca de ris.
SA-I AJUTE DUMNEZEU SI SA LE INTINDA FIRELE LA MAXIM.

Scrie răspuns