micutu scrie:eu am fost la albele si am stat de vineri pana sambata.
....dar trebui sa iei in considerare si diferenta de pret. pe bila e 250 000/24ore? sau numai pe zi lumina?
aceiasi chestie o sustin si eu..pana nu demult albele imi aducea satisfactii si n-as fi schimbat daca nu se intampla sa ....la albele am stat si trei zile timp in care am prins romanesc , caras,novac si ten ...si desi nu am dat numai la momeala care sa faca selectia , am prins rar subdimensionati(<1-1.2 kg)..
mentionez ca am dat in mai multe locuri..unele mai bune altele mai putin bune...dar la 12 ore..de seara pana dimineata la 10 sa nu vad un tzac..nu mi s-a intamplat.....de aia nici nu am mai stat..acolo cel putin..
apoi ...de ce am ales bila..pe drum te intalnesti cu fel de fel de cetateni..pe la benzinarie..la magazine..si din vb in vb ...ajungem si la bila 1 ...
citat : "e peste mare domle..dar tre sa stii sa il iei ...sa dai in gropi..ca sunt multe gropi pe acolo...eu am luat romanesc la 10 kg..si s-a luat somn la 24 de kg...l-a dat si la ziar.."
eu v-am spus ce am patit..pt cine e interesat pot sa dau si detalii..unde am stat..cum am nadit..cu ce..la ce distanta am lansat..orice..
p.s.spate in spate cu bila 1 ...e un bazin de reproducere..daca reusiti sa intrati "pe felie" cu pandarul

va garantez o partida spectaculoasa..folositi patratica mare sau boilies de 18-20...e f>mult peste mic...dar sunt si ceva exemplare ..
p.p.s.mare atentie la albele cu ploaia..daca n-aveti jepane(de-alea care nu-i plac dlui gica chioru)..sau ceva cu garda la sol mai mare , cand vedeti ca e de ploaie iesiti de acolo ca nu va mai scoate decat cu tractoru'..