Bravo lor!!!!
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Bravo lor!!!!
Am deschis acest topic pt ca voi, impreuna cu mine, sa-i felicitati pe cei care au participat la CUPA MONDIALA de la Sarulesti.
Sa-i felicitam in primul rand pe BAIETII DIN SINAIA-Stefan Bobea si Sergiu Tofan, pe Iliuta si pe Radu Popescu, pe Robert Raduta jr.
Sa-i felicitam pe cei care nu au prins nimic, dar si pe cei pt. care speranta a murit ultima(aici ma refer in primul rand la prietenul meu Zvonko).
Bravo baieti! Bravo voua!
Putini sunt cei care stiu in ce conditii ati pescuit voi, de aceea nimeni nu spune nimic!
Inca o data felicitari!!!
Sa-i felicitam in primul rand pe BAIETII DIN SINAIA-Stefan Bobea si Sergiu Tofan, pe Iliuta si pe Radu Popescu, pe Robert Raduta jr.
Sa-i felicitam pe cei care nu au prins nimic, dar si pe cei pt. care speranta a murit ultima(aici ma refer in primul rand la prietenul meu Zvonko).
Bravo baieti! Bravo voua!
Putini sunt cei care stiu in ce conditii ati pescuit voi, de aceea nimeni nu spune nimic!
Inca o data felicitari!!!
-
- member
- Musaro Adriano
- veteran
-
- new member
Subscriem o trupa de pescari din Cluj
Sincere FELICITARI din partea unei trupe de pesari din CLuj. Stim cit de greu este sa te inveti sa prinzi pestele mare si cit de mult ai de studiat pentru asta. Va felicitam din toata inima si va dorim numai succese in continuare
Fir Intins
-
- member
- Dani Hentiu
- maniac
-
- member