peris
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- member
Repede sa dai cu zimbaretii!Nu sunt secretos,nea Cornele,dar prea mult se vorbeste in ultimul timp de boilisuri cu aroma de "x",cind de fapt nu e lucrul cel mai important.E vorba doar de o denumire pe care incercam sa o dam momelii pe care o folosim,corect,si eu fac asta deseori,dar e mai important,mai ales pt cei care sunt la inceput de drum,sa definim corect ceea ce inseamna boiliesul:mix+atract+aroma+indulcitori+dip+altele.De asta n-am scris nimic.Dar ca sa fiu mai exact,mix Club Mix cu aroma de Squid&Octopus Koi Rearer si pop-up aferent in dip Smoked Fresh Salmon,respectiv mix xxx Force 5 cu aroma de Crabmeat &Lobster.In amindoua,Stimulin Amino Compound.Hidratate un pic cu Multimino si cu Hallibut Oil.Deci,fara nimic la moda:Robin Red(nu ca ceva similar n-ar fi in mix),SBS,cirlige Fox seria 5!Na!
-
- veteran
-
- member
Hai ca ne aberam!Fara gluma,nea Cornele,eu am vrut sa trag un semnal de alarma,cum dealtfel au mai spus-o si altii,asupra pericolului folosirii aromelor asa,de dragul artei.Cum ca aia e mai prinzatoare decit ailalta,ca miroase nu stiu cum,etc.
PS.Pro Gold 0,35 si Quantum0,30!Fara Fox seria 5!Na!Nu stiu sa pun zimbaretii astia!
PS.Pro Gold 0,35 si Quantum0,30!Fara Fox seria 5!Na!Nu stiu sa pun zimbaretii astia!
-
- veteran
Bravo Cezare!cam tarziu dar am fost plecat.
Sunt curois cati pescari erau pe balta cand ai avut partida asta asa buna?
Oare incep sa devina suspiciosi sau mai bine zis sa se "destepte" crapii lui Albastroiu?
poate reusim cumva sa-l convingem ca la navodirea din toamna sa-i marcheze.
Sunt curois cati pescari erau pe balta cand ai avut partida asta asa buna?
Oare incep sa devina suspiciosi sau mai bine zis sa se "destepte" crapii lui Albastroiu?
poate reusim cumva sa-l convingem ca la navodirea din toamna sa-i marcheze.
Dan Petre aka Sharky
www.drcrap.ro
www.drcrap.ro
-
- member
-
- member
Bravo Cristi!
@Cezar incep sa cred ca au inceput sa se destepte crapii de Peris (in special aia de 2 cifre) si nu mai mananca in nestire mai ales cand sunt bombardati cu bile.Ai idee cand incepe sa navodeasca balta mica?
@Cezar incep sa cred ca au inceput sa se destepte crapii de Peris (in special aia de 2 cifre) si nu mai mananca in nestire mai ales cand sunt bombardati cu bile.Ai idee cand incepe sa navodeasca balta mica?
Dan Petre aka Sharky
www.drcrap.ro
www.drcrap.ro