Posibil numai in Romania !!

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Vizitator

Posibil numai in Romania !!

Mesaj de Vizitator » 02 Oct 2004 18:58

Din informatiile pe care le am la ora actuala - parte din ele furnizate de Cornel Rosioru - inteleg ca postul TV Antena 1 - a dispus scoaterea din program a acelor 2 emisiuni "Fir Intins" CUMPARATE de catre cei care au reprezentat sponsorii lotului national. Abuzul s-a justificat prin fraza - "Dam banii inapoi - ce-i cu asta ? " . In acest fel s-a creat o presiune financiara extrema asupra lotului - componentii acestuia - avind de platit inapoi niste bani ( catre sponsori ) - bani cheltuiti si prapaditi in balta din Portugalia !! Incredibil - dar sper ca nu e adevarat !

fbolocan
member

Mesaj de fbolocan » 02 Oct 2004 23:14

Ce este cert, este ca azi, Antena 1 nu a difuzat emisiunea la 9:30

Daca se intampla ce spune Val, este o mare MAGARIE!
Florin Bolocan

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 03 Oct 2004 00:28

Ba e foarte adevarat, Val.
Nu se poate intimpla decit in ROMANIA.
Lotul national, a cumparat de la Televiziunea ANTENA 1 doua emisiuni pentru a-si onora contractele cu sponsorii. Precizez ca emisiunile au fost achitate in avans. Azi antena 1 a dispus renuntarea la emisiunea FIR INTINS. Lotul mational, la rindul lui, prin Asociatia pescarilor de crap din Romania, aveau contracte ferme cu privire la la emisiunile televizate. Se stie ca nimeni nu da bani fara sa primeasca ceva in achimb. Am luat legatura cu cei in cauza. Raspunsul a fost simplu. A fost o gresala. Va dam banii inapoi. Usor de zis. Pe unde scoatem noi camasa. Deja un sponsor m-a sunat reprosind, pe buna dreptate, ca nu am respectat contractul, cerind returnarea banilor. Probabil ca miine si ceilalti sponsori vor proceda la fel.
Oare de ce s-au facut atitea eforturi? Oare de ce baietii astia lupta departe de tara pt. gloria ROMANIEI? Pe cine intereseaza? Cine stie ca niste anonimi lupta sa iasa C.M. NIMENI.
Daca totusi reusesc, or sa apara si cei ce au merite. Or sa apara televiziunile, oameni de bine, cei ce au contribuit la obtinerea titlului.
Mie greata. Nu am crezut vreodata, sa ajung in situatia asta. Sa regret toate eforturile facute. Totul se rezuma la o afacere. La o teapa.
Ma opresc aici. Nu vreau sa spun mai mult. De fapt, ce-ar mai fi de spus?
doar ca am un gust amar.

SA NE AJUTE DUMNEZEU, SI SA NE PAZEASCA DE CEI RAI.

Musaro Adriano
veteran

Mesaj de Musaro Adriano » 03 Oct 2004 10:28

Cornel, Nu stiu de ce, dar nu sunt surprins deloc!! Cred ca mi se pare o chestie normala in tara aceasta ca se intampla aceste lucruri. NESERIOSITATE si lipsa de ORGANIZARE sunt la ordinea zilei. Nu mai ma surprinde nimic, sa stii. numai bine si fir intins tuturor.

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 03 Oct 2004 10:46

Problema e ca se intimla la asa un nivel inalt. Antena 1 credeam ca e o televiziune mare si serioasa. Pe urma era vorba de LOTUL NATIONAL AL ROMANIEI. Nu-mi explic cum au putut ignora un contract cu asa implicatii.
Prea se legasera toate. Si pe urma nu inteleg, cum poti desfiinta cea mai veche emisiune de pescuit din tara, asa, pur si simplu. Eram si noi citeva milioane de pescari care o urmaream. Am fost uluit simbata cind am constatat ca un filmulet stupid cu intimplari stupide din jungla, e mai important decit un eveniment mondial. Ramii mut.

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 03 Oct 2004 13:15

Ce credeti ca ar trebui facut in aceasta situatie?

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 03 Oct 2004 16:55

Acum ce zice ANTENA1 cind baietii au iesit VICECAMPIONI MONDIALI?

nelu.p
junior member

Mesaj de nelu.p » 03 Oct 2004 20:17

Eu zic, ca daca "domnii" de la televiziuni ar dori sa-i aibe ca invitati pe VICECAMPIONII MONDIALI ar trebui sa-i plateasca bine de tot!
nelu.p

ovidiu14
junior member

Mesaj de ovidiu14 » 03 Oct 2004 22:04

..sper ca macar cei de la OTV sa raspunda invitatiei de a acorda atentie vicecampionilor nostri ...astept raspunsul lor ...oricum rusine celor de la Antena 1
intins la maxim va fie firul...

Mihai Vasilescu
member

Mesaj de Mihai Vasilescu » 04 Oct 2004 07:59

Din cate vad eu totul se rezuma la politica. Eroii nu conteaza. Eroii sunt calcati in picioare de politic!
Patronul de la Antena 1 s-a aliat cu Bombonel, iar acesta a dat ordin sa nu se mai faca reclama concurentei, chiar daca e contra cost. Probabil ca unul din sponsorii baietilor e la cutite cu partidul ce se vrea unic!

Ce-i de facut? Nu-s in domeniu, dar banui ca se poate sesiza CNA si se poate intenta un proces. Depinde si de modul cum a fost incheiat contractul cu televiziunea. Ar putea primi despagubiri consistente sau ar putea ramane cu buza umflata!

Scrie răspuns