Sfaturi? pentru incepatori!!?

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Iliuta Goean
maniac

Mesaj de Iliuta Goean » 12 Mai 2003 09:49

hai sa fac putina lumina, adriano e chiar italian, chiar pescuieste f des la peris si la fel de des prinde peste si il elibereaza, am aflatr asta de la diferiti oameni care frecventeaza aceasta balta.

nu spuns ca baltile sunt pline de pesti dar si cei mai multi pescari sunt habarnisti rau, se duc la pescuit aiurea in tramvai si vor sa prinda peste, culmea este ca nu cei care stiu pescuit si sunt cu adevarat pregatiti pentru pescuit fac gura si injura baltile ci de cele mai multe ori "snoparii" si manelistii fac acest lucru
Nu face ce nu-ti place!

danr
Site Admin

Mesaj de danr » 12 Mai 2003 10:14

anul trecut la facau a fost 6 milioane, anul acesta este 8
va spun la vara ce se executa pe acolo....

Gica Chioru
senior member

Mesaj de Gica Chioru » 12 Mai 2003 11:56

Ce legatura are "lumina" pe care ai facut-o cu mojicia? In ceea ce priveste cat de buni sunt unii sau altii, mi-aduc aminte de cat de bun ai fost cand ai intepat salaul acela sub gheata sau meseria ta de a prinde balosi la shefield pe Herastrau. Mai ne spui ca ai "aflat de la diferiti pescari care frecventeaza aceasta balta". Pai or fi cei care nu inceteaza sa faca propaganda baltilor "injurate de habarnisti" sau a bunilor si frumosilor investitori, care nu au distrus piscicultura ci isi cheltuiesc si ultimul leut castigat cinstit pentru a avea habarnistii ce sa prinda.

In ceea ce ma priveste, evit sa mai frecventez aceste balti. Prefer sa merg in baltile administrate de diverse filiale; macar sa ma fure statul. Ciudat punct de vedere, nu?

Iliuta Goean
maniac

Mesaj de Iliuta Goean » 12 Mai 2003 12:28

nu vad deloc mojicia lui adriano, vad numai ca esti foarte indarjit pe el.
el recomanda o balta, pescuieste acolo, o cunoaste , ii place si gata, nu esti obligat sa te duci
mie imi place sarulestiul, acolo ma duc la pescuit si recomand balta asta tuturor, nu te oblig sa te duci
recomanda-ne si tu o balta a filialei in care nu s-au bagat plase si gata

unii oameni au o atitudine nefireasca atunci cand vine vorba de publicitate, reclama, recomandari etc.

intelegeti fratilor ca asta inseamna sponsori, sponsorizare, bani, inseamna ca se intampla ceva, un concurs, o populare, o pazire orice. Fara acesti sponsori nu ar fi nimic.

a apus vremea lui "sa se faca" sau "sa se ia masuri", nu vine nimeni din ceruri sa ne pazeasca delta sau sa ne populeze si sa ne pazeasca apele totul se face din bani privati, sunt convins ca in anii urmatori vor aparea cateva balti f bune pt pescuit (dupa exemplul sarulestiului) iar acestea vor fi toate private , nimic al filialei.
Buna dimineata , traim in alte vremuri
Nu face ce nu-ti place!

Gica Chioru
senior member

Mesaj de Gica Chioru » 12 Mai 2003 13:09

Deci faptul ca a avut neobrazarea sa spuna ca cei care nu au prins la Peris erau betivi nu ti se pare mojicie?

In ceea ce priveste dezmortirea politica despre care vorbesti am sa raspund alta data. Imi aduci o acuza dar de fapt esti criptocomunist.

radu
new member

Mesaj de radu » 12 Mai 2003 15:35

Iata ce spunea "italianul" Adriano acum vreo 2 luni chiar pe acest forum
la o tema despre sculele de crap:
"Eu personal testez in prezent, niste lansete facute de Gipo pentru Raduta, la un pret foarte bun si o calitate de necrezut. Modelele sunt PRESTIGE si CARP COMPETITION. Sunt o persoana care a folosit SHIMANO si pot spune personal ca nu exista mare diferenta. Cele facute de Gipo sunt scule ( PRESTIGE si CARP COMPETITION - 3,90 m putere 3 lb. 2 bucati) pentru orice buzunar. Sunt facute din grafit cu inel din Titan.
Vi le recomand.
( Nu sunt reprezentant Gipo, ci un pescar ca oricare).Ca mulinete, este buna oricare cu frana in fata ( daca este posibil Bait-runner) si minimum sa incapa 300 m de fir 0.32. Okuma are niste modele bunicele la un pret accesibil la orice buzunar.
Sper sa va fi fost util cu informatiile pe care vi le-am prezentat.
Testati camarazi, testati !
Adriano."
>>>Reclama ca reclama,dar unde e "accentul"?Comparati acest mesaj cu altele...Cind e vorba de GIPO,vorbeste perfect romana,ca sa inteleaga toata lumea...
PS Acum o luna am mai postat acestat mesaj si a fost sters...cica e atac la persoana...

Radu...sper sa apucatzi sa il cititzi de data asta!

DD
member

Mesaj de DD » 14 Mai 2003 13:15

Eu nu mai inteleg unde sunt sfaturile si ce este pentru incepatori in aceste ultime mesaje. Si apropo de balti, imi aduc aminte ca in urma cu 14 ani prindeam peste frumos (crap, platica, caras, stiuca, salau, lin, caracuda) pe baltile ce se numeau Polcesti, Seinoiu si Parlita. Mergeam cu trenul pana la halta Mostistea si pe urma pe jos. Au intrat cumva toate in complexul Sarulesti? Mai stie cineva ceva de pescuitul pe bratul Ara la Giurgiu? :?:

Tile
junior member

Mesaj de Tile » 20 Mai 2003 13:26

Despre balta Parlita gasesti informatii actualizate pe site-ul www.pescarclub.ro/pescuind/locuri/parlita1.html
Balta are diversitatea de specii mentionata de tine

Gigi Duru
junior member

Mesaj de Gigi Duru » 26 Mai 2003 08:02

Am cumparat un borcan cu porumb in miere(cukk).Dupa ce am adaugat o lingura cu miere shi trei picaturi de ulei de anason,boabele de porumb s-au strans (a ramas numai coaja de ele) shi au lasat multa zeama.
Poate cineva sa-mi explice fenomenul?

Marian
junior member

Sfaturi? pentru incepatori!!?

Mesaj de Marian » 26 Mai 2003 09:19

Sa se fi taiat compozitia ? De ce nu incerci porumb cu aroma de scoica ? Acolo chiar daca adaugi zeama de scoica nu se intampla nimic, cred ....

Scrie răspuns