marea echipa senzor

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 12 Aug 2004 11:09

Asa da. Abia acum discutia a inceput sa fie serioasa.
Am sa incerc sa raspund pe rind:
CRISTIB- Nu am vrut sa spun prosti dar multi. Imi cer scuze daca asa s-a inteles. Eu m-am referit la acei anonimi care scriu pe aici numai de dragul de a scrie, si a intarita lucrurile.
Danr-Daca C&R se practica de multi ani in mijloacele media, poate iti amintesti si cine participa la aceste emisiuni.
SANGELO- In 98 la Sarulesti o echipa din Romania a ocupat locul 7 in lume. (28 de natiuni, 210 echipe)
In 2002 o alta echipa Romineasca a ocupat locul 11 in lume (au participat 33 de natiuni, 110 echipe). (Eu am stat linga Becker si am prins ce a prins si el :lol: :lol: :lol: care e mai bun dintre noi? :lol: :lol: :lol: )
s.angelo- Pe net noi abia am sosit, "gratie" calificarilor de la Hobaia. In PM daca te uiti mai bine ai sa ne gasesti, AvP e o revista excelenta, care nu a aparut de mult. Firesc a cautat nume f. consacrate. In ultimele nr. daca observi au inceput sa apara si de-ai nostri. In pescuitul "de la A la Z eu am un articol despre pescuitul de competitie etc erc (nu prea imi place sa vorbesc despre mine.
Daca veniti la Peris pe 21 va stau la dispozitie cu absolut orice intrebare.
O discutie civilizata f. patimi o port orcind. Asta a fost si motivul pt. care nu am intrat pina acum pe net
Cineva din Cluj (imi cer scuze ca nu i-am retinut numele) spnea excelent:
Nu toti dintre noi avem confortul psihic de a scrie. Pe balta insa putem sta de vorba despre orice
CU RECPECT L.V.-ul.

Cristi Bolfos
member

Mesaj de Cristi Bolfos » 12 Aug 2004 11:26

Placerea ar fi de partea mea sa vin la Peris dar dupa cum am mai spuso in alt mesaj,am o nunta (tot a unui forumist) de la care nu pot sa lipsesc.

Oricum eu va doresc FIR INTINS !

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 12 Aug 2004 13:21

Transmite-i si din partea noastra CASA DE PIATRA Si sa aibe grije de acum in colo cu iesitul la pescuit. Nu toate sotiile agreaza acest sport.
A mea nu :-(

roger
member

Mesaj de roger » 12 Aug 2004 14:55

daca o sa deveniti un obisnuit al acestui forum am sa va cer iertare.am mai facut-o si cu alta ocazie .nu e rusine sa spui ca gresesti.dar pt asta mi-as dori ca in limita "confortului psihic" aceia dintre marii nostri pescari de crap sa posteze.sa scrie.o sa fiti uimit ce impact poate sa aiba internetul la mase..absolut toata lumea are numai de castigat daca parte din experienta dvs. va fi impartita(share) cu altii de pe aici..daca as fi gigi becali as zice ca asta e pohta ce pohtesc io !!!(sau era lapusneanu ? :D :D )..

p.s.vreau f.mult sa ma intalnesc cu cainele dlui pangica la peris pe 21.sunt un mare iubitor de animale..cred ca o sa ma placa :D :D

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 12 Aug 2004 15:00

Draga Roger - daca te referi la superbul meu ciobanesc caucazian de la Sinaia - iti multumesc pentru aprecieri . Cu toate astea nu prea imi dau seama de unde stii tu despre Sasa - dar pesemne ca ne cunoastem mai bine decit lasa sa se vada nick-ul tau . Oricum sa stii ca Sasa nu e de jucarie - asta chiar ataca - si la vreo 100 kg cit are nu il prea pot struni :lol: :lol:
PS - din pacate nu pot veni decit sa va vad , duminica dimineata . E ziua lui fiimea si ii fac ziua la munte .

Terminator
new member

Mesaj de Terminator » 12 Aug 2004 15:08

Cred ca Roger se referea la Adi . Parerea mea.

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 12 Aug 2004 15:10

roger, fi sigur ca daca am venit intre voi, nu mai plec.
cit despre scuze, nu asta vreau, as fi mai bucuros sa avem discutii decente.
Cit despre mine si ceilalti ca mine, daca nu am venit pina acum pe net, ce sa spun?. Voi nu uitati ca noi suntem o alta generati. Noi ne-am nascut cu difuzor in perete.
Pe net ne exprimam mai greu.
Pe balta insa, oricare dintre noi v-ar arata cu placere multe lucruri.
Oricum daca vi pe 21 putem sta de vorba mai mult.

roger
member

Mesaj de roger » 12 Aug 2004 15:13

ne cunoastem doar de pe forum.aici am citit despre "catelusul" de la sinaia..si pentru ca intr-un post mai vechi spuneati ca aveti cativa forumisti pe care i-ati prezenta cainelui m-am trecut si eu pe lista..asta pt ca nu am fost tot timpul de acord cu ceea ce s-a(ati)scris..

oricum daca pot ,vin chiar si pt cateva ore..vreau de mult sa vin sa vad cum arata o pescuiala "xxx class"..poate ca asta nu va fi pt ca nu exista miza..dar ideea imi place si imi doresc sa vin..

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 12 Aug 2004 19:04

Roger dragule, pentru ca nu esti de acord cu ce am sau scris, inseamna ca ai personalitate, cit timp discutia se duce decent.
Oricum am vazut ce postezi si pe alte topicuri.Mi s-au parut chestii de bun simt.
Daca vi pe 21 iti tin un loc linga mine si facem o pescuiala serioasa. Iti pun la dispozitie echipamentul meu, si incercam niste bile facute de mine.
Mai stam si de vorba.
Ce zici?

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 12 Aug 2004 23:03

@Roger

- nu vreau sa cred ca Terminator are dreptate in ceea ce priveste expresia cu catelusul . Sincer nu imi aduc aminte despre citiva din cei de aici pe care sa-i prezint lui Sasa . Singura mea postare a fost ca am si eu citiva clienti pe aici - despre ce caine stii tu !? Eu zic ca ai facut o gafa si ar fi cazul sa-ti ceri scuze public . In alte conditii noi doi nu mai avem nimic de comunicat in continuare !

Închis