Stolnici

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
bogdan ungureanu
veteran

stolnici

Mesaj de bogdan ungureanu » 12 Oct 2010 09:15

@ciuchi, i-ai indrumat pe niste baieti pentru informatii catre mine, madalin sau bogdan, ca am pescuit foarte mult acolo. Unii dintre noi ne-am mai "PRAPADIT" intre timp si nu mai stim sa prindem peste. Restul e can can[/quote]

Pai ce indrumatori sa mai fim noi pentru altii,daca administratia ne numeste "PRAPADITI"?Chiar ca"RESTUL E CANCAN"... :oops:
Catch & Release

bogdan ungureanu
veteran

stolnici

Mesaj de bogdan ungureanu » 12 Oct 2010 09:16

@ciuchi, i-ai indrumat pe niste baieti pentru informatii catre mine, madalin sau bogdan, ca am pescuit foarte mult acolo. Unii dintre noi ne-am mai "PRAPADIT" intre timp si nu mai stim sa prindem peste. Restul e can can[/quote]

Pai ce indrumatori sa mai fim noi pentru altii,daca administratia ne numeste "PRAPADITI"?Chiar ca"RESTUL E CANCAN"... :oops:
Catch & Release

predaalin3k
new member

Mesaj de predaalin3k » 12 Oct 2010 09:29

Ciuchi scrie:. Cine dorea sa prinda ciortani n-avea timp sa fumeze o tigare... si acum? E prea pacat domnilor...
Populati balta cu peste... Populati, populati si iar populati... Fiti cu ochii pe hoti, controlati tot cu toate ca poate unii se simt jigniti, dar alta metoda nu este... Sa-i cautati pana-n maduva oaselor daca vor sa fure peste peste limita legala admisa de regulamentul care-l faceti... Chemati politia si face-ti-le dosare penale... Asta e tara in care traim... Fara frica in Romania nu se face disciplina. Se scoate peste mult in limita regulamentului? Populati din nou ca asta e afacerea... Sunt metode de a se readuce Stolniciul unde a fost odata dar se pare ca nu se vrea, ca alta explicatie nu e :cry:
Trage-ti semnalul de alarma. Altii cum pot? Dvs. de ce n-ati putea? Sunt convins ca undeva in adancul sufletelor imi dau dreptate si dansi cu toate ca n-o s-o recunoasca niciodata. Sunt atatia pescari din zona care pleaca sute de km saptamana de saptamana pentru niste partide de pescuit reusite si baga o gramada de bani in buzunarul altor administratori in loc sa mergem aici langa casa la doar cateva zeci de minute distanta. Repet a 847362847363-a oara... E prea frumos Stolnici-ul si e pacat sa nu-l "readuce-ti la viata".
Sa crezi sau nu d-le Ciuchi, dar iti dau dreptate. Asta este intradevar cea mai buna metoda(si din pacate singura) prin care se poate asigura prezenta pestelui in balta.
Insa, hai sa ne gandim ca balta asta are undeva intre 60-70h de apa(sper sa fie corecta informatia) si dureaza ceva timp pana densitatea de peste mare va ajunge sa concureze cu un carpodrom de 5-10h. Intr-un carpodrom ai bagat 50 "trofee" si ai terminat discutia. Aici probabil ca vor dura cativa ani pana cand pestele va ajunge la dimensiuni notabile. Popularea cu trofee a unui lac asa de maricel cred ca este imposibila, nu cred ca este ferma piscicola in Romania care sa furnizeze atat peste. Ganditi-va ca Sarulesti a ajuns la performantele din ziua de astazi dupa 20 ani de protectie si investitii.
Referitor la scoaterea pestelui: Madalin (a.k.a Pestisorul):credeam ca vei veni cu dovezi concrete ca pestele s-a scos din balta si, asa cum ai afirmat, s-a populat o alta balta. Nu te supara, dar in primul rand nu cred ca cineva normal ca "mansarda" ar scoate peste din balta lui pentru a popula o alta balta pentru a-i face concurenta.
Ganditi-va ca balta asta a fost initial secata aproape de tot si scos cat peste s-a putut. Apoi, lasata in administrarea Primariei, s-a braconat ani la rand, pe fiecare cm patrat cu plase de catre localnici. Si totusi, PESTELE A RAMAS IN APA. Asa ca nu pot fi convins de faptul ca pestele a fost scos doar prin simple vorbe. Am cunostinta de un lac care este braconat zilnic, de catre administratori si localnici cu zeci de plase si se scoate peste in cantitati industriale, si totusi este peste. Eu chiar as fi curios cum ai putea tu scoate tot pestele dintr-un lac.
Singura metoda prin care s-ar diminua cantitatea de peste din lac ar fi ca fiecare pescar sa fure cate putin. Asa da, s-ar ajunge la diminuarea densitatii de peste.
Dar aici, Madalin, cred ca esti cel mai in masura sa ne spui cam cat fura pescarii de pe aceasta balta, si in special "veteranii". Intamplarea face ca atunci cand ai prins tenul ala de 12,5kg, sa fi fost si eu pe balta. Si mi-a fost lasat sa inteleg ca pestele ala a facut "pasi" in portbagajul unui prieten al tau, ca "i l-ai facut cadou" ca era ziua lui. Acum stau si ma gandesc: la cati prieteni vin la standul tau cand esti tu pe mal, ca drumul intrare - standul tau se transforma in bd. Magheru, oare cate trofee au parasit balta in acest mod. Metoda de lucru este simpla: castiga increderea si profita cat poti. Pe alte lacuri pentru care bati sute de km nu ti-ai permis acest lucru, ca acolo esti un simplu pescar si paznicii sunt cu ochii pe tine.
Asa ca poti face un calcul: kg de peste luate inmultit cu x "veterani" + cativa "traistari"=dezastru.
Dar totusi, nu cred ca rezultatul formulei matematice de mai sus este mai rau decat braconarea lacului ce a avut loc inainte de preluarea lacului de catre actuala administratie. Nici macar pe aproape.
Spui ca ai prins putin in cele 20 de partide de anul asta:dar de ce ai insistat atat? Daca ti-ai dat seama ca nu mai este peste, de ce nu ti-ai cerut banii inapoi si sa te duci in alte parti unde prinzi peste? Iar raspunsul il gasesti un pic mai sus.

madalin
member

Mesaj de madalin » 12 Oct 2010 10:41

1. Referitor la scoaterea pestelui: Madalin (a.k.a Pestisorul):credeam ca vei veni cu dovezi concrete ca pestele s-a scos din balta si, asa cum ai afirmat, s-a populat o alta balta. Nu te supara, dar in primul rand nu cred ca cineva normal ca "mansarda" ar scoate peste din balta lui pentru a popula o alta balta pentru a-i face concurenta.

2. Dar aici, Madalin, cred ca esti cel mai in masura sa ne spui cam cat fura pescarii de pe aceasta balta, si in special "veteranii". Intamplarea face ca atunci cand ai prins tenul ala de 12,5kg, sa fi fost si eu pe balta. Si mi-a fost lasat sa inteleg ca pestele ala a facut "pasi" in portbagajul unui prieten al tau, ca "i l-ai facut cadou" ca era ziua lui. Acum stau si ma gandesc: la cati prieteni vin la standul tau cand esti tu pe mal, ca drumul intrare - standul tau se transforma in bd. Magheru, oare cate trofee au parasit balta in acest mod. Metoda de lucru este simpla: castiga increderea si profita cat poti. Pe alte lacuri pentru care bati sute de km nu ti-ai permis acest lucru, ca acolo esti un simplu pescar si paznicii sunt cu ochii pe tine.

3. Spui ca ai prins putin in cele 20 de partide de anul asta:dar de ce ai insistat atat? Daca ti-ai dat seama ca nu mai este peste, de ce nu ti-ai cerut banii inapoi si sa te duci in alte parti unde prinzi peste? Iar raspunsul il gasesti un pic mai sus.
predaalin3k :

1. Stan Madalin posteaza pe orice topic cu numele lui .
Dovezile au fost enumerate . Numai un prost sau un om cu interes la jecmanit pescari nu le poate vedea si insista in prostie .
Cine a zis ceva de populat alta balta ? Dar cred ca stii mai bine decat mine . Si cine a zis de normal la " mansarda " ?
Normal la " mansarda " ? Cine a uitat de crapi cu inel in buza ? Se puncteaza in functie de grosimea firului si timpul drill-ului . Sau de crapi cu microemitator implantat ? EU NU !!!!

2. Chiar esti prostu' strazii sau doar javra ? Pai uita-te fraierica pe paginile anterioare sa vezi filmuletul cu eliberarea lui !!
Cadou a fost facut drill-ul , fraierica , nu peshtele !!!!!
Iar prietenii mei au adus bani multi la balta si nu au venit sa fure peshte , fraierica , ca sa nu mai spun cati bani am bagat eu !!!!!! Puteau fi folositi cu cap , nu pe masini sau altele care stau prin curte pe la vecini !
Fa tu calculele fraierica sa vezi cati , ca vad ca te pricepi !
Iar daca tu crezi ca se poate fura peshte de pe Stolnici , de ce nu este lasata balta in mainile cuiva capabil ? Ca de prosti si hoti ne-am saturat !

3. De ce ?????????
In primul rand sa-mi dau seama daca ce scriu acum este adevarat sau nu . Dovada este faptul ca am scris !!
In al doilea rand pt. ca am fost de buna credinta ca administratia lacului formata din Dl. Boris - 80 % , dl. Stefan - 20 % vrea sa faca treaba buna si pt. pescari .
Dar se pare ca diferenta asta mare de procentaj a fost si moartea lacului Stolnici . Se pare ca 20% are profit mai mare decat 80 % .
FOARTE CIUDAT , PT. CA AM VAZUT CA TE PRICEPI LA MATEMATICA !!!

ACEASTA ESTE ULTIMA POSTARE A MEA PE ACEST TOPIC , DESPRE ACEASTA BALTA .
CINE VREA SA INTELEAGA CEVA , FOARTE BINE , CINE NU , NU ESTE OBLIGAT !
ORICUM , CONCURS DE 72 ORE , ZECE ECHIPE CU REZULTAT FINAL - 7 PESTI , APROXIMATI 20 KG. IN TOTAL
CE MAI RAMANE DE SPUS ???
ADIO , STOLNICI !!!!
Ultima oară modificat 12 Oct 2010 11:27 de către madalin, modificat 1 dată în total.
Stan Madalin

Catch & Release

bogdan ungureanu
veteran

stolnici

Mesaj de bogdan ungureanu » 12 Oct 2010 10:46

Bai Alinus,baietel infantil care esti tu,vezi ca eliberarea tenului am facut-o eu si resuscitare,ca aproape era sa moara pana a venit dn Linta sa facem poze...asa ca daca mai bati campii,ma alatur si eu langa Madalin,si crede-ma ca stiu multe...
Si ca sa-ti mai spun una:am acea filmare cu eliberare,cu tot si cu dn Linta,dar din alte considerente nu am publicat-o,pt ca am surprins si alte discutii in filmare,asa ca taci din gura,ca nu tu ai pazit pestele sa nu moara si nu cred ca ai participat ca stiai lucrurile astea daca erai acolo. ;-)
Catch & Release

alin_pir
junior member

Ce se intampla?

Mesaj de alin_pir » 12 Oct 2010 11:29

Salutare!

Mai baieti, nu-mi vine sa cred ce se intampla pe forumul asta, cate certuri, cate pareri si, mai ales, CATE JIGNIRI ! In primul rand, vreau sa va spun ca "paratii" : Madalin , Mihai-Lavazza, Ciuchi sunt oameni de calitate, pe care-i cunosc personal, si care intr-adevar sunt pescarii care stiu sa prinda peste pe Stolnici (mai sunt si altii foarte buni). Ori, daca acesti oameni afirma ca nu mai este peste, EU II CRED! Stapanii lacului sa faca bine sa bage peste, pt ca s-a vazut clar diferenta de cantitati de la inceputul sezonului (aprilie) si pana in august , cel putin la mine si la alti prieteni ai mei. Sunt sigur ca d-nul Stefan si Boris vor sa tina oamenii pe balta, nu sa-i alunge, si trebuie sa vada ce scriem noi aici. Intr-adevar, n-am ce-i reprosa nici unuia, nici doamnei, toti sunt oameni cu bun-simt, dar trebuie sa inteleaga ca ceea ce ne tinea pe noi pe balta nu erau umbrarele, gratarele, locurile rezervate, televizorul sau frumusetea salbatica a baltii, ci PESTELE! Trebuie si obiectul muncii, altfel dam 5 lei de persoana si venim vara viitoare la un gratar si o baie. Am fost si pe alte balti, dar Stolniciul este o balta pe care te simti bine, de aceea as vrea sa le spun patronilor ca , avand in vedere ca si eu, si Madalin si Mihai ( care cred ca au bagat bani de-si luau un Logan), Ciuchi, Bogdan, si alti pescari, nu-mi mai vin in minte nume, am contribuit la bunastarea lor, si ei trebuie sa dea ceva inapoi, si anume sa bage in balta asta niste peste, cel putin 5-6 tone , pentru ca, oameni buni, CLIENTUL ESTE STAPANUL VOSTRU! Eu nu mi-am pierdut speranta, si astept un raspuns din partea voastra, a tuturor.
La pescuit

predaalin3k
new member

Mesaj de predaalin3k » 12 Oct 2010 11:43

[quote=] Si mi-a fost lasat sa inteleg ca pestele ala a facut "pasi"[/quote] :ce repede pot lua foc oamenii cand se stiu cu musca pe caciula :P :P , altfel nu te-ai fi atacat asa. Daca citesti bine, si aici vorbesc si cu tine, ungurene, mi-a fost lasat sa inteleg nu este acelasi lucru cu am fost acolo cu voi 2. Asa au vorbit paznicii pe balta.
2. Despre restul afirmatiilor tale, presupun ca stii mai multe "chestii interne" decat mine, si nu ma bag. Eu vorbesc doar despre ce e disponibil noua, celorlalti.
3. Dar totusi nu am vazut dovezile alea concrete cu care te laudai. Stiu ca este usor sa acuzi pe cineva fara dovezi, iar cand ti se cer aceste dovezi va faceti ca nu vedeti cererea. Dar daca eu te-am acuzat ca ai luat peste acasa, dai din colt in colt. Nici eu, ca si tine, nu pot sustine cu dovezi, dar ma pot lauda ca am dovezi.
A se observa, daca nu ti-a crescut tensiunea si nu mai vezi bine, ca eu nu ma leg de pestele din lac. Concursul vorbeste de la sine. EU am ce am cu "marlania" si grosolania de care ai dat dovada, ca "veteran" care a bagat o "gramada" de bani.
Matematic vorbind, ai dat 1600 lei pentru 20 partide de pescuit, asta inseamna 80lei pentru o partida de cel putin 48ore.
Pe cand restul platim 50lei pentru 12ore. Unde este gramada asta de bani? La care mai adaugam pestele.
Afirmi ca esti pescar de C&R: un pescar de C&R, din ce am citit si eu, este un om devotat pescuitului, care se simte bine in natura. Tu, Stan Madalin, esti inconjurat tot timpul de cel putin 5 masini de prieteni, din care maxim ocupantii unei masini mai pescuiesc pe langa tine. Restul, petrecere, gratare,galagie. De ce nu iti iei prietenii si pe alte balti unde te duci?Pentru ca nu ti se permite.
Solutia pentru redresare: solutia data de Ciuchi. MILITARIE: toata lumea controlata ca la vizita la Jilava, fara favoruri facute unora, toti sa fim egali. Si aici trag si eu un semnal de alarma administratiei.
PS. madalin, anul trecut sau acum 2 ani, cand era regula cu controlatul portbagajului la iesirea de pe balta, cred ca ai fost foarte ofensat daca ti s-ar fi cerut sa deschizi si tu portbagajul. Asta chiar nu o cunosc, dar presupun, avand in vedere caracterul tau si "marlania", ca sa parafrazez anumite exprimari elevate folosite pe aici.

predaalin3k
new member

Re: Ce se intampla?

Mesaj de predaalin3k » 12 Oct 2010 12:25

Si madalin, sa iti mai dau un exemplu despre rasplata "veteranilor" pentru administratorii lacurilor: trage un pic cu ochiul la ce s-a intamplat pe Peris, unde accesul era permis doar cu recomandare. Administratorul si-a dat seama ca, de pe urma recomandarilor, a ramas fara majoritatea pestelui mare in lac. Oameni de incredere, doar aveau recomandari. Si totusi, uite rezultatul. Oare faptul ca tu si Lavaza ati frecventat si lacul acela este o simpla coincidenta? Nu conteaza(aici am fost un pic rautacios).
Concluzia este ca in cei in care ai incredere pe un lac, acele persoane sunt cele care te fura si sapa. Si tot ei sunt cu gura mare. :D 8)

bogdan ungureanu
veteran

stolnici

Mesaj de bogdan ungureanu » 12 Oct 2010 12:38

Stai linistit caci chiar EU l-am RUGAT pe dn Linta sa controleze la sange,pe toata lumea.asta se intampla in primavara,cand tot EU am propus taxa de catch&release,care fara niciun timp de gandire,mi-a fost acceptata si mi-a spus sa o fac publica si sa o postez,dupa care,dupa doua luni,au scos-o si lumea m-a f***t pe mine in dos ca i-am mintit si ca n-a fost niciodata,nicio taxa mai mica de 50/12h :!:...si n-am mai zis nimic,mi-am vazut de treaba.
P.S.:Stai linistit,in legatura cu simtitul "mustii pe caciula".cred ca ai gresit personajul.sunt sigur ca NU mie imi erau adresate vorbele SI SPER SA CONSIDERI CA TE INSELI ;-) .cu prima ocazie cand ne vedem,iti arat,nu un filmulet,MAI MULTE... ;-)
Catch & Release

mihai_lavazza
veteran

Mesaj de mihai_lavazza » 12 Oct 2010 13:41

predaalin3k scrie:Dar aici, Madalin, cred ca esti cel mai in masura sa ne spui cam cat fura pescarii de pe aceasta balta, si in special "veteranii". Intamplarea face ca atunci cand ai prins tenul ala de 12,5kg, sa fi fost si eu pe balta. Si mi-a fost lasat sa inteleg ca pestele ala a facut "pasi" in portbagajul unui prieten al tau, ca "i l-ai facut cadou" ca era ziua lui.
Esti in urma. uite aici:
http://www.crap.ro/forum/phpBB2/viewtop ... &start=820
A celui in rosu era ziua de nastere, lui i-a fost facut cadou drillul, si se vede foarte clar eliberarea, dar asa vorbiti fara sa studiati inainte.
predaalin3k scrie:Referitor la scoaterea pestelui: Madalin (a.k.a Pestisorul):credeam ca vei veni cu dovezi concrete ca pestele s-a scos din balta si, asa cum ai afirmat, s-a populat o alta balta.
mihai_lavazza scrie:
vladut mateianu scrie: Trimis: Mar 03 03, 2009 11:44 pm Titlul subiectului:

--------------------------------------------------------------------------------

Stati linistiti," Pestisorul" este nickul unui propietar de mag de pescuit si nu se poate abtine.... :oops:
Credeam ca am clarificat cine este @pestisorul, ce-i drept am stat si m-am gandit ce proprietar poate fi, si n-am reusit nici unul din noi sa aflam.
Catch & Release

Scrie răspuns