Moara Vlasiei 2

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
MatrixVR5
new member

Moara Vlasiei 2

Mesaj de MatrixVR5 » 14 Sep 2007 22:40

Atentie pe aceasta balta va pacaliti foarte usor!
Nimeni din paznici nu-ti spune ca exemplarele sub 4 kg. sant foarte rare. Taxa pe zi este de (50 Ron / zi ,prinzi si eliberezi)si (80 Ron / zi si retii 5 Kg de peste , dar pestele sa nu fie mai mare de 4,00 kg.
Mare majoritate care au dorinta sa plateasca 80 Ron pentru un crap de pana in 4 kg ,i-au teapa.Foarte rar se mai prinde crap sub 4 kg pe balta.
Recomandari :
Cine vrea sa se distreze , merita balta ;Cine vrea sa retina peste sa caute alta balta.
P.S.Atentie ! Pe aceasta balta foarte rar se elibereaza chitanta pentru banii incasati.

danicristi_79
senior member

Mesaj de danicristi_79 » 30 Oct 2007 09:40

Am fost acum circa 3 saptamani pe MV2. Nu mai fusesem de mult si ma asteptam sa fac o partida buna. Complet eronat......a fost una din cele mai proaste partide. Am vazut pescari vechi ai baltii care plecau injurand si aruncand bilele in apa.Nu stiu ce s-o fi intamplat acolo, dar am ramas cu un gust amar.
Sper sa gasesc pe cineva sa ma contrazica si sa fi nimerit noi una din acele zile proaste.

danicristi_79
senior member

Mesaj de danicristi_79 » 01 Noi 2007 15:47

Nu-mi vine sa cred. Chiar nu pescuieste nimeni pe Moara Vlasiei? :roll:

Scrie răspuns