Apreciati in ... bucati
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Kulcsar Laszlo
- Site editor
Apreciati in ... bucati
Din pacate, sau cu un pic de ironie pentru unii,
http://www.crap.ro/forum/phpBB2/album_p ... 93a85a78a8
Apreciati in sute de bucati.
Se pare ca apele noastre vor fi golite de pesti urmand a se umple cu ... necuvantatoarele flacoane
http://www.crap.ro/forum/phpBB2/album_p ... 93a85a78a8
Apreciati in sute de bucati.
Se pare ca apele noastre vor fi golite de pesti urmand a se umple cu ... necuvantatoarele flacoane
- Tilea Gabriel
- Moderator
Din pacate toate marile lacuri de acumulare au fost asa de murdare anul acesta din cauza ploilor abundente din acest an, adica riurile si piriurile care s-au "curatat" odata cu ploile au umplut de mizerie lacurile de acumulare.
Cred ca responsabili de curatarea lacurilor sint cei de la Apele Romane, mare pacat... .
Cred ca responsabili de curatarea lacurilor sint cei de la Apele Romane, mare pacat... .
- Pop Florin
- veteran
- Dan Cotelici
- veteran
Imaginea in cauza arata situatia din vecinatatea barajelor din tara asta.valos scrie:Din pacate toate marile lacuri de acumulare au fost asa de murdare anul acesta din cauza ploilor abundente din acest an, adica riurile si piriurile care s-au "curatat" odata cu ploile au umplut de mizerie lacurile de acumulare.
Nu e vina Apelor Romane e vina pescarilor.Entitatea mentionata de tine se ocupa doar cu a gestiona/aloca fonduri in alte directii decat asanarea apelor. Te asigur ca nu e responsabila de pet-urile din fotografie.Chiar ignora prezenta lor si arata cu degetul catre cei care produc mizeria respectiva.Ei nu pot combate fenomenul pt. ca nu au jeep-uri de servici(doar personale), sunt SARACI, CINSTITI si PUTINI.
Nu ar fi mai bine sa le desfiintam obiectul muncii.Adica sa nu mai facem mizerie?[/b]
Second BEST is FIRST loser
Nu e vina pecarilor, este vina riveranilor cu ale lor obiceiuri. Este ceva nornal, traditional sa arunci ceea ce iti prisoseste pe cel mai apropiat curs de apa. Daca acum 10 ani se aruncau recipienti din tabla, sticla, putin plastic , acum gasesti de toate. Pentru unii gradul de prosperitate se vede din cantitatea de gunoi aruncata. Unii merg cu sacul, altii cu caruta iar cei mai "emancipati" cu remorca sau basculanta. Toate apele sufera din acesta cauza, incepand cu paraiele de munte si pana la dunare.Dan Cotelici scrie: Nu e vina Apelor Romane e vina pescarilor
Incercati sa-i opriti cand arunca gunoiul in apa si... Eu am deja cateva zeci de conflicte la activ si va spun sincer, nu are rost.
Trebuie distrusa odata pentru totdeauna imaginea idilica a satului romanesc. Nici cei mai inversunati etnologi nu mai cred in ea, doar o afiseaza pentru dracu stie ce motive tampite.
Nici orasenii nu sunt mai rasariti, dar macar la orase exista firme care se acupa cu stransul gunoiului. Dar paraca si aici e mai profitabil sa mergi odata pe luna cu remorca de gunoi la marginea orasului si sa scapi de plata taxei pentru salubritate.
Suntem romani