Apreciati in ... bucati

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Kulcsar Laszlo
Site editor

Apreciati in ... bucati

Mesaj de Kulcsar Laszlo » 24 Oct 2005 19:18

Din pacate, sau cu un pic de ironie pentru unii,
http://www.crap.ro/forum/phpBB2/album_p ... 93a85a78a8

Apreciati in sute de bucati.

Se pare ca apele noastre vor fi golite de pesti urmand a se umple cu ... necuvantatoarele flacoane

mirceas
veteran

Mesaj de mirceas » 24 Oct 2005 19:22

exact cam asa am si eu o poza facuta pe Olt anul trecut...
fir intins!!

www.carpfishing.ro

cp
member

Mesaj de cp » 24 Oct 2005 19:45

Parca ar fi Vidraru acum doua luni cand l-am vazut ultima oara! Stanga la intrare pe pod !

Tilea Gabriel
Moderator

Mesaj de Tilea Gabriel » 24 Oct 2005 20:02

Ma apuca plansul cand vad asa ceva , unde a fost facuta poza ?
Powered by two rods

XquiZZiT
senior member

Mesaj de XquiZZiT » 24 Oct 2005 20:08

gabitilea scrie:unde a fost facuta poza ?

cred ca mai peste tot...
Alex Carlan
Fire-ntinse precum corzile de la chitara!!

valos
junior member

Mesaj de valos » 24 Oct 2005 20:20

Din pacate toate marile lacuri de acumulare au fost asa de murdare anul acesta din cauza ploilor abundente din acest an, adica riurile si piriurile care s-au "curatat" odata cu ploile au umplut de mizerie lacurile de acumulare.
Cred ca responsabili de curatarea lacurilor sint cei de la Apele Romane, mare pacat... .

Pop Florin
veteran

Mesaj de Pop Florin » 24 Oct 2005 20:59

Este cumva Delta :?: Daca da ce mare pacat :!:
Rusine mare :oops: :oops: :oops: pentru orice marlan a participat la asa ceva :!:

Dan Cotelici
veteran

Mesaj de Dan Cotelici » 24 Oct 2005 21:06

valos scrie:Din pacate toate marile lacuri de acumulare au fost asa de murdare anul acesta din cauza ploilor abundente din acest an, adica riurile si piriurile care s-au "curatat" odata cu ploile au umplut de mizerie lacurile de acumulare.
Cred ca responsabili de curatarea lacurilor sint cei de la Apele Romane, mare pacat... .
Imaginea in cauza arata situatia din vecinatatea barajelor din tara asta.
Nu e vina Apelor Romane e vina pescarilor.Entitatea mentionata de tine se ocupa doar cu a gestiona/aloca fonduri in alte directii decat asanarea apelor. Te asigur ca nu e responsabila de pet-urile din fotografie.Chiar ignora prezenta lor si arata cu degetul catre cei care produc mizeria respectiva.Ei nu pot combate fenomenul pt. ca nu au jeep-uri de servici(doar personale), sunt SARACI, CINSTITI si PUTINI.
Nu ar fi mai bine sa le desfiintam obiectul muncii.Adica sa nu mai facem mizerie?[/b]
Second BEST is FIRST loser

mirceas
veteran

Mesaj de mirceas » 24 Oct 2005 21:42

a zis cineva ca e vina Apelor Romane? :lol: ei nici daca l-ar avea pe "Go Planet" in dotare nu ar avea puterea sa faca fata la poluarea produsa de manuta romanului...
fir intins!!

www.carpfishing.ro

RazvanV
veteran

Mesaj de RazvanV » 25 Oct 2005 08:19

Dan Cotelici scrie: Nu e vina Apelor Romane e vina pescarilor
Nu e vina pecarilor, este vina riveranilor cu ale lor obiceiuri. Este ceva nornal, traditional sa arunci ceea ce iti prisoseste pe cel mai apropiat curs de apa. Daca acum 10 ani se aruncau recipienti din tabla, sticla, putin plastic , acum gasesti de toate. Pentru unii gradul de prosperitate se vede din cantitatea de gunoi aruncata. Unii merg cu sacul, altii cu caruta iar cei mai "emancipati" cu remorca sau basculanta. Toate apele sufera din acesta cauza, incepand cu paraiele de munte si pana la dunare.
Incercati sa-i opriti cand arunca gunoiul in apa si... Eu am deja cateva zeci de conflicte la activ si va spun sincer, nu are rost.
Trebuie distrusa odata pentru totdeauna imaginea idilica a satului romanesc. Nici cei mai inversunati etnologi nu mai cred in ea, doar o afiseaza pentru dracu stie ce motive tampite.

Nici orasenii nu sunt mai rasariti, dar macar la orase exista firme care se acupa cu stransul gunoiului. Dar paraca si aici e mai profitabil sa mergi odata pe luna cu remorca de gunoi la marginea orasului si sa scapi de plata taxei pentru salubritate.

Suntem romani :oops: si ne palce sa traim in....

Scrie răspuns