Am ajuns pe la 4 PM si am stat putin in stanga de prima cabana din stanga casei dl-ui Oana (primul drum dreapta cum mergi spre DN Buc-Lehliu). Culmea, nu am fost singurul nebun care cu o luna inainte de craciun iese la crap! In dreapta mea, chiar la cabana a pescuit Maria (supranumit Caaron) Am ales acest loc in detrimentul locurilor consacrate (sub sat/stadion), unde in vara am avut o partida super tare ptr. ca m-am gandit ce este apa mai adanca, deci poate si sanse mai mari.
Am pescuit dupa canal, la aprox 5-6 m adancime. Am nadit cu racheta o suprafata relativ mare si destul de "risipit" cu porumb fiet (cam 1 ora) pellete csl, si pe extremitati, grupat, cu boiliesuri home made (mix propriu cu extracte praf de glm si de somon afumat + multimino la greu in lipsa de CSL + aroma ester pineapple si putin crab)
O lanseta cu naditor si porumb, 3 cu plumb de 100g dintre care una cu pellete csl si 2 la bila. Carlige korda longshank nr 4 legate cu mantis de 15 lbs
Prima trasatura a venit la Caaron, dar fiind exagerat de departe nu a ajuns la timp. Pana pe la 1 noaptea pauza, apoi am prins primul peste la porumb. M-am trezit pe la 4-5 AM si am mai gasit umblat la o lanseta (swingerul sus), se pare ca nu am auzit senzorul.Pe la 6 inca 2 trasaturi si 2 pesti (unul la porumb unul la bila). Apoi pauza! Pe la 1PM m-am retras putin cu doua lansete spre canal (apa mai adanca), apoi intr-un interval de max 2 ore am mai avut 4 trasaturi si 4 pesti pe mal(2 la porumb 2 la boilies). Toti pestii au fost ciortani intre 3 si 4 kg. Se pare ca cel mare m-a ocolit si pe mine si pe Caaron care a pescuit numai cu boiliesuri cautand pestele mare.
In afara de lanseta cu naditor, mai toate lansetele au fost nadite suplimentar cu mici pachetele din PVA.
Concluzii la sfarsit de sezon :
1.Darvariul = super balta, peste 2 ani cand ciortanii astia vor mai creste......, peste 2 ani cand cei 2 de peste 10 kg pe care i-am prins in vara mai iau si ei in greutate.....
Cu ocazia asta am vazut si cabanele pe interior, super misto, 2 paturi lenjerie curata
2.La Darvari o nadire combinata si complexa cu porumb, nada praf/pellete si apoi boiliesuri este in mod cert mai buna decat o nadire numai cu boiliesuri (dupa cum banuiam in primavara ca o sa fie)
3.Am renuntat la fox seria 5 in favoarea carligelor korda longshank pe care le combin de minune cu gamakatsu pop up la snowman si uneori nash fang sau fang x
4.Mixul pe care l-am gandit iarna trecuta si este postat pe forum chiar a dat rezultate multumitoare, o sa mai lucrez la el in iarna asta
5.Montura preferata = montura cu plumb pierdut facuta cu lead core nash limpit, esp sau fox
Lead core-ul sufix, mai bine zis heavy core mi se pare net inferior
6.Fire de forfac preferate =toata gama Kryston in functie de necesitati.
7.Cea mai tare racheta de nadit = korda
Etc,etc,etc vine iarna, incingeti tastaturile si modemul.