Povesti si iar povesti ...

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Marius_bn
veteran

Povesti si iar povesti ...

Mesaj de Marius_bn » 22 Dec 2005 09:06

Stimati pescari,

Cand am accesat pentru prima oara acest forum am gasit subiecte cu adevarat captivante. Mai nou, parca, ne-am indepartat un pic de tema acestui minunat forum si am transformat-o intr-un "camp de batalie" pentru diverse neintelegeri, conflicte de idei, laude, critici, s.a.m.d..
Nu mai e cea fost iar bucuria, ce era cu putin timp in urma pentru urmarirea unui subiect nou, se cam pierde. Mare pacat!

Cu consideratie,
Marius

carprom
maniac

Re: Povesti si iar povesti ...

Mesaj de carprom » 22 Dec 2005 09:21

Marius_bn scrie:Stimati pescari,

Cand am accesat pentru prima oara acest forum am gasit subiecte cu adevarat captivante. Mai nou, parca, ne-am indepartat un pic de tema acestui minunat forum si am transformat-o intr-un "camp de batalie" pentru diverse neintelegeri, conflicte de idei, laude, critici, s.a.m.d..
Nu mai e cea fost iar bucuria, ce era cu putin timp in urma pentru urmarirea unui subiect nou, se cam pierde. Mare pacat!

Cu consideratie,
Marius
Marius, esti inregistrat din 2.12.05 si nu cred ca ai apucat sa citesti toate topicurile de pe forum. Utilizatorii nostri au scris un numar de 27344 articole
Daca nu gasesti subiectul, deschidel si il vom dezbate :lol:

Marius_bn
veteran

Re: Povesti si iar povesti ...

Mesaj de Marius_bn » 22 Dec 2005 09:34

@carprom

Sunt inregistrat din 02.12.2005 dar urmaresc forum-ul din 2004.
Chiar s-au epuizat toate subiectele vis-a-vis de pescuitul crapului?

carprom
maniac

Mesaj de carprom » 22 Dec 2005 09:40

Stai sa treaca sarbatoriile, sa se linisteasca lumea de la stresul de craciun, sa nu inchete apa saptamina viitoare (ca vreau sa inchei sesonul :mrgreen: ) si incetul cu incetul vor venii si discutile in directia Carpfishing :wink:

Scrie răspuns