Stimati pescari,
Cand am accesat pentru prima oara acest forum am gasit subiecte cu adevarat captivante. Mai nou, parca, ne-am indepartat un pic de tema acestui minunat forum si am transformat-o intr-un "camp de batalie" pentru diverse neintelegeri, conflicte de idei, laude, critici, s.a.m.d..
Nu mai e cea fost iar bucuria, ce era cu putin timp in urma pentru urmarirea unui subiect nou, se cam pierde. Mare pacat!
Cu consideratie,
Marius
Povesti si iar povesti ...
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Re: Povesti si iar povesti ...
Marius, esti inregistrat din 2.12.05 si nu cred ca ai apucat sa citesti toate topicurile de pe forum. Utilizatorii nostri au scris un numar de 27344 articoleMarius_bn scrie:Stimati pescari,
Cand am accesat pentru prima oara acest forum am gasit subiecte cu adevarat captivante. Mai nou, parca, ne-am indepartat un pic de tema acestui minunat forum si am transformat-o intr-un "camp de batalie" pentru diverse neintelegeri, conflicte de idei, laude, critici, s.a.m.d..
Nu mai e cea fost iar bucuria, ce era cu putin timp in urma pentru urmarirea unui subiect nou, se cam pierde. Mare pacat!
Cu consideratie,
Marius
Daca nu gasesti subiectul, deschidel si il vom dezbate
Re: Povesti si iar povesti ...
@carprom
Sunt inregistrat din 02.12.2005 dar urmaresc forum-ul din 2004.
Chiar s-au epuizat toate subiectele vis-a-vis de pescuitul crapului?
Sunt inregistrat din 02.12.2005 dar urmaresc forum-ul din 2004.
Chiar s-au epuizat toate subiectele vis-a-vis de pescuitul crapului?