Mike, de ce spui ca nu merita un cort scump? Dupa cum spui tu, timpul este cel mai de pret lucru pe care il ai, cand te duci la pescuit. Nu crezi ca ai fi mai castigat sa ai un cort pe care sa il montezi in 7-8 minute, in comparatie cu timpul, destul de mare, de care ai nevoie ca sa pui Stalker-ul+winterskin? Am avut Stalker timp de doi, deci vorbesc din experienta. Cred ca rapiditatea cu care iti ridici tabara este cel mai important lucru intr-o partida de o noapte.mikecarp scrie:@dan cristian,
ce folosesc eu nu se potriveste cu pescuitul tau(sau cel putin asa cred). Eu pescuiesc in general partide de o noapte(overnighters se numesc aici si sunt foarte populare) si o data pe luna o partida de un weekend. Cortul meu e un Fox Stalker+winterskin. Pt mine nu se justifica un cort scump in schimb un sac de dormit 5 season extreme Fox isi merita toti banii. Daca faci partide de 5-7 zile sau mai lungi se merita investitia altfel ajungem la vorba lui Vladut.
Echipament Camping - Cort, Pat, Scaun - Sugestii !!!
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- marian_oprea
- member
- mariancarp
- member
Eu ca viitor cumparator de cort ma intereseaza urmatoarele lucruri la el:
timpul de montare 3-5minute, winterskin pt confort termic si pretul,
Vladut cand apar produsele voastre ca abia astept sa le vad, cumpar,ai putea sa ne faci o prezentare a corturilor,dimesiuni?material? sistem montare?timp montare? Multumesc!
timpul de montare 3-5minute, winterskin pt confort termic si pretul,
Vladut cand apar produsele voastre ca abia astept sa le vad, cumpar,ai putea sa ne faci o prezentare a corturilor,dimesiuni?material? sistem montare?timp montare? Multumesc!
- vladut mateianu
- veteran
@dan cristian
Site-ul va fi lansat pe 15 martie.
@mariancarp
Ca sa nu postez informatii false, prefer sa mai astept 10 zile, sa primesc containerele, iar apoi sa fac poze la produse si masuratori EXACTE. Apropo, la multe corturi "celebre" dimensiunile specificate de producator nu se potrivesc cu dimensiunile reale....
PS Nu uitati, toata gama Senzor va fi disponibila si aici, pe magazinul on-line www.totalfishing.ro !!!!!
Site-ul va fi lansat pe 15 martie.
@mariancarp
Ca sa nu postez informatii false, prefer sa mai astept 10 zile, sa primesc containerele, iar apoi sa fac poze la produse si masuratori EXACTE. Apropo, la multe corturi "celebre" dimensiunile specificate de producator nu se potrivesc cu dimensiunile reale....
PS Nu uitati, toata gama Senzor va fi disponibila si aici, pe magazinul on-line www.totalfishing.ro !!!!!
- Senzor Planet - Nada si Momeli de Pescuit
- Crapmania.ro - Pescuit la Crap
- mariancarp
- member
- George Iorga
- maniac
- Dan Cristian
- veteran
- George Iorga
- maniac
- andrei vladeanu
- member
vom fi acolo, cu echipamentul de camping, nada noastra si produsele Venture.
in standul nostru veti putea dialoga cu Steve Briggs si Rob Hughes.
in standul nostru veti putea dialoga cu Steve Briggs si Rob Hughes.
www.senzor-team.ro
APCR
APCR
-
Vlad Pavlovici
- senior member
Re: Echipament Camping - Cort, Pat, Scaun - Sugestii !!!
Dan Cristian, daca vrei echipament pentru partide lungi, ia lucrurile cele mai bune pe care ti le poti permite. Nu da banii pe scaun, e un lux inutil, baga banii in cort, pat si sac de dormit. Cand treci prin 4-5 zile de frig si ploaie vezi cat de putin conteaza scaunul si cat de mult cortul, sacul si patul.Dan Cristian scrie: am in plan ca in urmatoarele 2 luni max. sa-mi achizitionez un echipament de camping, ceva mai de "Doamne Ajuta", asa ca am inceput de pe acum sa ma informez (momentan ma gandesc la 1 cort, 2 paturi, 2 scaune si 2 saci de dormit).
La corturi, nu-ti fa griji daca sunt made in China. Multe sunt foarte bune. Daca vrei informatii despre corturi, in general, arunca o privire si aici: http://www.xxx.ro/articole/casa-cu- ... ovici.html
- Dan Cristian
- veteran
@Vlad Pavlovici
Va multumesc pentru link-ul indicat, intr-adevar un articol "cu substanta". Pana acum, incep sa cred ca mi-am gasit cortul potrivit, si anume Nash Double xxx Extreme 2 Man (cam intruneste toate conditiile unui cort fiabil, pe care sa te poti baza). Totusi, o persoana ca Dumneavostra, cu experienta, poate sa-mi spuna, fac alegerea corecta !?! Ati avut posibilitatea sa-l testati personal, sa-l vedeti pe balta, cum se comporta !?!
Multumesc.
Va multumesc pentru link-ul indicat, intr-adevar un articol "cu substanta". Pana acum, incep sa cred ca mi-am gasit cortul potrivit, si anume Nash Double xxx Extreme 2 Man (cam intruneste toate conditiile unui cort fiabil, pe care sa te poti baza). Totusi, o persoana ca Dumneavostra, cu experienta, poate sa-mi spuna, fac alegerea corecta !?! Ati avut posibilitatea sa-l testati personal, sa-l vedeti pe balta, cum se comporta !?!
Multumesc.