Echipament Camping - Cort, Pat, Scaun - Sugestii !!!

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
marian_oprea
member

Mesaj de marian_oprea » 22 Feb 2008 02:57

mikecarp scrie:@dan cristian,
ce folosesc eu nu se potriveste cu pescuitul tau(sau cel putin asa cred). Eu pescuiesc in general partide de o noapte(overnighters se numesc aici si sunt foarte populare) si o data pe luna o partida de un weekend. Cortul meu e un Fox Stalker+winterskin. Pt mine nu se justifica un cort scump in schimb un sac de dormit 5 season extreme Fox isi merita toti banii. Daca faci partide de 5-7 zile sau mai lungi se merita investitia altfel ajungem la vorba lui Vladut.
Mike, de ce spui ca nu merita un cort scump? Dupa cum spui tu, timpul este cel mai de pret lucru pe care il ai, cand te duci la pescuit. Nu crezi ca ai fi mai castigat sa ai un cort pe care sa il montezi in 7-8 minute, in comparatie cu timpul, destul de mare, de care ai nevoie ca sa pui Stalker-ul+winterskin? Am avut Stalker timp de doi, deci vorbesc din experienta. Cred ca rapiditatea cu care iti ridici tabara este cel mai important lucru intr-o partida de o noapte.

mariancarp
member

Mesaj de mariancarp » 22 Feb 2008 07:10

Eu ca viitor cumparator de cort ma intereseaza urmatoarele lucruri la el:
timpul de montare 3-5minute, winterskin pt confort termic si pretul,
Vladut cand apar produsele voastre ca abia astept sa le vad, cumpar,ai putea sa ne faci o prezentare a corturilor,dimesiuni?material? sistem montare?timp montare? Multumesc!

vladut mateianu
veteran

Mesaj de vladut mateianu » 22 Feb 2008 07:38

@dan cristian

Site-ul va fi lansat pe 15 martie.

@mariancarp

Ca sa nu postez informatii false, prefer sa mai astept 10 zile, sa primesc containerele, iar apoi sa fac poze la produse si masuratori EXACTE. Apropo, la multe corturi "celebre" dimensiunile specificate de producator nu se potrivesc cu dimensiunile reale....

PS Nu uitati, toata gama Senzor va fi disponibila si aici, pe magazinul on-line www.totalfishing.ro !!!!! ;-)

mariancarp
member

Mesaj de mariancarp » 22 Feb 2008 07:42

o sa trec pe la magazinul vostru pe 15 daca mai devreme nu apar,aduceti si vre-un fel de rod-pod, sky-pod? suporti individuali la gama senzor ma refer. eventual si niste gentii?

George Iorga
maniac

Mesaj de George Iorga » 22 Feb 2008 07:42

@Vladut
Veti fii prezenti la Expo Aventuri 2008 intre 8-11 Mai ?
Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!

Dan Cristian
veteran

Mesaj de Dan Cristian » 22 Feb 2008 11:48

iorga george scrie:@Vladut
Veti fii prezenti la Expo Aventuri 2008 intre 8-11 Mai ?
Am vazut pozele de anul trecut si nu prea am vazut echipament de camping. Nu stiu anul asta, daca va fi.

George Iorga
maniac

Mesaj de George Iorga » 22 Feb 2008 11:53

Andrei a spus ca vor fii acolo ! ;-)
Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!

andrei vladeanu
member

Mesaj de andrei vladeanu » 22 Feb 2008 12:29

vom fi acolo, cu echipamentul de camping, nada noastra si produsele Venture.
in standul nostru veti putea dialoga cu Steve Briggs si Rob Hughes.

Vlad Pavlovici
senior member

Re: Echipament Camping - Cort, Pat, Scaun - Sugestii !!!

Mesaj de Vlad Pavlovici » 22 Feb 2008 12:43

Dan Cristian scrie: am in plan ca in urmatoarele 2 luni max. sa-mi achizitionez un echipament de camping, ceva mai de "Doamne Ajuta", asa ca am inceput de pe acum sa ma informez (momentan ma gandesc la 1 cort, 2 paturi, 2 scaune si 2 saci de dormit).
Dan Cristian, daca vrei echipament pentru partide lungi, ia lucrurile cele mai bune pe care ti le poti permite. Nu da banii pe scaun, e un lux inutil, baga banii in cort, pat si sac de dormit. Cand treci prin 4-5 zile de frig si ploaie vezi cat de putin conteaza scaunul si cat de mult cortul, sacul si patul.

La corturi, nu-ti fa griji daca sunt made in China. Multe sunt foarte bune. Daca vrei informatii despre corturi, in general, arunca o privire si aici: http://www.xxx.ro/articole/casa-cu- ... ovici.html

Dan Cristian
veteran

Mesaj de Dan Cristian » 22 Feb 2008 14:09

@Vlad Pavlovici
Va multumesc pentru link-ul indicat, intr-adevar un articol "cu substanta". Pana acum, incep sa cred ca mi-am gasit cortul potrivit, si anume Nash Double xxx Extreme 2 Man (cam intruneste toate conditiile unui cort fiabil, pe care sa te poti baza). Totusi, o persoana ca Dumneavostra, cu experienta, poate sa-mi spuna, fac alegerea corecta !?! Ati avut posibilitatea sa-l testati personal, sa-l vedeti pe balta, cum se comporta !?!

Multumesc.

Scrie răspuns