averizor cu statie laserfish
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
George-Alexandru
- senior member
Am introdus intre baterie si capac o buc.hartie impaturata in...10.Astfel am eliminat acel joc al capacului(daca la asta te refericosmin scrie:Cum ati rezolvat problema cu capacul bateriei la setul energo?
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu...
.
Si eu am vrut sa-mi iau senzorii de la Energo, dar am renuntat la ei din 2 motive: 1 jocul capacului de la baterie ( si chiar nu aveam chef sa improvizez ceva la senzorii noi
) si 2: locashul unde sta lanseta este prea larg....
Mi-am cumparat senzori ( 4+statie) de la Winner
Dupa 2 luni am vazut ca acelasi model l-au scos mai multe firme : X2, Baracuda, Laserfish etc.....cine o fi "taticul" lor...dracu stie
Pot sa spun ca senzorii mei au in sezonul trecut peste 10 de partide de peste 48 de ore si bateriile inca "merg"....plus ca am avut 3 partide in care a plouat mult , rau si mocaneste
....si inca merg
Anul asta imi iau Delkim...si Winnerii ii fac cadou
doritori? 
Mi-am cumparat senzori ( 4+statie) de la Winner
Dupa 2 luni am vazut ca acelasi model l-au scos mai multe firme : X2, Baracuda, Laserfish etc.....cine o fi "taticul" lor...dracu stie
Pot sa spun ca senzorii mei au in sezonul trecut peste 10 de partide de peste 48 de ore si bateriile inca "merg"....plus ca am avut 3 partide in care a plouat mult , rau si mocaneste
Anul asta imi iau Delkim...si Winnerii ii fac cadou
- George Iorga
- maniac
George, statia este cu display numerotat de la 1 la 4. Pt ca ai fost primul care "sa abonat", senzorii sunt ai taiiorga george scrie:Daca au culori diferite , accept eu donatia !
ps. dar fara cutia lor, o opresc pt "garaj" la swingere.
Te anunt cand imi iau Delkim
astia sunt senzorii Winner: http://img518.imageshack.us/my.php?imag ... 001xc3.jpg
Ultima oară modificat 26 Feb 2008 10:26 de către mosharu, modificat 1 dată în total.
- George Iorga
- maniac
- radumatica
- veteran
-
George-Alexandru
- senior member
Nea George, cand pui mana pe ei, sa nu uiti de ce am povestit mai sus, astfel, or sa te tina bateriile mult si bine!!iorga george scrie:OK ! Sunt cu ochii pe tine !Cum te-am prins cu Delkim ,cum te-am lasat fara Winner !
Treaba nasoala e ca eu inca n-am gasit sa cumpar bateriile acelea mici, cu care functioneaza ei....
@CristianSurdu Stimabile, la ce distanta bate statia, ai facut proba? Eu n-am avut ocazia, din cauza ca n-am baterii la ea....
@vulc ovidiu Setul despre care intrebi, e bunicel .... Asa cum au spus si baietii, zic si eu....ai mai avea si alte variante, cu foarte putin mai scumpe decat aceste seturi de care discutam. Daca ai norocul sa-ti mearga bine, si daca ai grija de ei, ai sa-i folosesti timp indelungat.
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
.
@Maiden, statia bate cam 80 de metri...mai mult de atat nu am incercat-o.
Baterii gasesti in magazinul TITAN
..dar vezi ca una costa vreo 4,5 ron...X 12 bucati...fa socoteala

Baterii gasesti in magazinul TITAN