averizor cu statie laserfish

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

George-Alexandru
senior member

Mesaj de George-Alexandru » 26 Feb 2008 01:19

???????????????????
APCR-CS CARPZONE

voicua
veteran

Mesaj de voicua » 26 Feb 2008 07:03

cosmin scrie:Cum ati rezolvat problema cu capacul bateriei la setul energo?
Am introdus intre baterie si capac o buc.hartie impaturata in...10.Astfel am eliminat acel joc al capacului(daca la asta te referi ;-) ).Din 5 buc.senzori doar doi prezinta acesta hiba.
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu...

mosharu
maniac

.

Mesaj de mosharu » 26 Feb 2008 07:48

Si eu am vrut sa-mi iau senzorii de la Energo, dar am renuntat la ei din 2 motive: 1 jocul capacului de la baterie ( si chiar nu aveam chef sa improvizez ceva la senzorii noi :evil: :roll: ) si 2: locashul unde sta lanseta este prea larg....
Mi-am cumparat senzori ( 4+statie) de la Winner 8)
Dupa 2 luni am vazut ca acelasi model l-au scos mai multe firme : X2, Baracuda, Laserfish etc.....cine o fi "taticul" lor...dracu stie :lol:
Pot sa spun ca senzorii mei au in sezonul trecut peste 10 de partide de peste 48 de ore si bateriile inca "merg"....plus ca am avut 3 partide in care a plouat mult , rau si mocaneste :lol:....si inca merg ;-)
Anul asta imi iau Delkim...si Winnerii ii fac cadou :D doritori? :mrgreen:

George Iorga
maniac

Mesaj de George Iorga » 26 Feb 2008 08:20

Daca au culori diferite , accept eu donatia ! :mrgreen:
Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!

mosharu
maniac

Mesaj de mosharu » 26 Feb 2008 08:45

iorga george scrie:Daca au culori diferite , accept eu donatia ! :mrgreen:
George, statia este cu display numerotat de la 1 la 4. Pt ca ai fost primul care "sa abonat", senzorii sunt ai tai ;-)
ps. dar fara cutia lor, o opresc pt "garaj" la swingere. :mrgreen:
Te anunt cand imi iau Delkim ;-)
astia sunt senzorii Winner: http://img518.imageshack.us/my.php?imag ... 001xc3.jpg
Ultima oară modificat 26 Feb 2008 10:26 de către mosharu, modificat 1 dată în total.

George Iorga
maniac

Mesaj de George Iorga » 26 Feb 2008 09:07

OK ! Sunt cu ochii pe tine ! :mrgreen: Cum te-am prins cu Delkim ,cum te-am lasat fara Winner ! :D
Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!

radumatica
veteran

Mesaj de radumatica » 26 Feb 2008 10:19

iorga george scrie:OK ! Sunt cu ochii pe tine ! :mrgreen: Cum te-am prins cu Delkim ,cum te-am lasat fara Winner ! :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Practica , pe balta se face!!!

George-Alexandru
senior member

Mesaj de George-Alexandru » 26 Feb 2008 11:42

acum cateva luni si eu detectasem acel joc al capacelor de la bateriile senzorilor energo.am achizitionat un saptamana trecuta si nu mai prezinta nici un fel de joc la nici un capac.probabil au remediat defectul de fabricatie .
APCR-CS CARPZONE

maiden
Moderator

Mesaj de maiden » 26 Feb 2008 12:01

iorga george scrie:OK ! Sunt cu ochii pe tine ! :mrgreen: Cum te-am prins cu Delkim ,cum te-am lasat fara Winner ! :D
Nea George, cand pui mana pe ei, sa nu uiti de ce am povestit mai sus, astfel, or sa te tina bateriile mult si bine!! ;-)
Treaba nasoala e ca eu inca n-am gasit sa cumpar bateriile acelea mici, cu care functioneaza ei....

@CristianSurdu Stimabile, la ce distanta bate statia, ai facut proba? Eu n-am avut ocazia, din cauza ca n-am baterii la ea.... :roll:

@vulc ovidiu Setul despre care intrebi, e bunicel .... Asa cum au spus si baietii, zic si eu....ai mai avea si alte variante, cu foarte putin mai scumpe decat aceste seturi de care discutam. Daca ai norocul sa-ti mearga bine, si daca ai grija de ei, ai sa-i folosesti timp indelungat.
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))

Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI

mosharu
maniac

.

Mesaj de mosharu » 26 Feb 2008 22:30

@Maiden, statia bate cam 80 de metri...mai mult de atat nu am incercat-o.
Baterii gasesti in magazinul TITAN ;-) ..dar vezi ca una costa vreo 4,5 ron...X 12 bucati...fa socoteala :lol: :lol:

Scrie răspuns