Partida scurta si partida lunga
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Partida scurta si partida lunga
Cam ce inseamna pentru voi partida scurta si ce inseamna partida lunga,exprimat in timp.
Re: Partida scurta si partida lunga
partida scurta depinde de tine poate fi si o ora si 5 ore eu unul nu merg la asemenea partide de cateva ore , prefer partidele de la 2 zile in sus altfel nu ma simt bine si cel mai mult merg cate o saptamana in concediu iar cand am timp merg de obicei de vineri pana dumadi.oprea scrie:Cam ce inseamna pentru voi partida scurta si ce inseamna partida lunga,exprimat in timp.
sa stii ca nu trebuie sa fi super bun ca sa faci partide scurte ,spre ex unde stiu ca prind crap la cate 2 ore dif acolo de obicei faceam partide scurte inainte pe vremuri iar partidele lungi mi le petrec pe balta unde ffff greu se prinde un crapadi.oprea scrie:Eu mai putin de 12 ore n-am pescuit niciodata Razvan si sa pescuiesti 5 ore cu rezultate bune deocamdata este SF pentru mine ca incepator.Cand merg la pescuit o fac cel putin de la rasarit pana la apus(aia nu inseamna ca dupa 5 ore incep sa apara si la mine rezultatele).