Partida scurta si partida lunga

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
adi.oprea
veteran

Partida scurta si partida lunga

Mesaj de adi.oprea » 10 Feb 2007 23:58

Cam ce inseamna pentru voi partida scurta si ce inseamna partida lunga,exprimat in timp.

Razvan.D
maniac

Re: Partida scurta si partida lunga

Mesaj de Razvan.D » 11 Feb 2007 00:19

adi.oprea scrie:Cam ce inseamna pentru voi partida scurta si ce inseamna partida lunga,exprimat in timp.
partida scurta depinde de tine poate fi si o ora si 5 ore eu unul nu merg la asemenea partide de cateva ore , prefer partidele de la 2 zile in sus altfel nu ma simt bine si cel mai mult merg cate o saptamana in concediu iar cand am timp merg de obicei de vineri pana dum

adi.oprea
veteran

Mesaj de adi.oprea » 11 Feb 2007 01:41

Eu mai putin de 12 ore n-am pescuit niciodata Razvan si sa pescuiesti 5 ore cu rezultate bune deocamdata este SF pentru mine ca incepator.Cand merg la pescuit o fac cel putin de la rasarit pana la apus(aia nu inseamna ca dupa 5 ore incep sa apara si la mine rezultatele).

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 11 Feb 2007 02:06

adi.oprea scrie:Eu mai putin de 12 ore n-am pescuit niciodata Razvan si sa pescuiesti 5 ore cu rezultate bune deocamdata este SF pentru mine ca incepator.Cand merg la pescuit o fac cel putin de la rasarit pana la apus(aia nu inseamna ca dupa 5 ore incep sa apara si la mine rezultatele).
sa stii ca nu trebuie sa fi super bun ca sa faci partide scurte ,spre ex unde stiu ca prind crap la cate 2 ore dif acolo de obicei faceam partide scurte inainte pe vremuri iar partidele lungi mi le petrec pe balta unde ffff greu se prinde un crap

Scrie răspuns