Polemica !!!
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- member
- carpkiller
- veteran
Gica, chiar dc o sa ma trimiti in muntii Padurea Neagra de data asta ca in Delta mi-ar placea mie, aproape tot din ce am scris mai sus este adevarat.
Sincer, am vazut balta secata! Nu anul trecut ci acum doi ani in primavara .
Acum doi ani s-a incalzit f repede, in februarie erau 19 grade, am fost prin zona la o plimbare, la cules de toporasi si albastrele
si am vazut Branestiul 4 secat.Nu te mai du acolo ca pierzi vremea, momeala, nada si banii fara sens.
In Branesti 3 acum 4-5 ani colcaia de peste. Era f mult ciortanica, dar si crap maricel. Apoi a "disparut". Anul trecut am mai riscat acolo un pecuit (am dat in coada baltii - inspre baziunul 2 unde este un mare gropan)si am prins un ten/24h. Bazinele 3 si 4 au fost plasuite la greu!
Acum doi ani s-a incalzit f repede, in februarie erau 19 grade, am fost prin zona la o plimbare, la cules de toporasi si albastrele

In Branesti 3 acum 4-5 ani colcaia de peste. Era f mult ciortanica, dar si crap maricel. Apoi a "disparut". Anul trecut am mai riscat acolo un pecuit (am dat in coada baltii - inspre baziunul 2 unde este un mare gropan)si am prins un ten/24h. Bazinele 3 si 4 au fost plasuite la greu!
-
- senior member
De unde ai vazut-o mai? Din Branesti 3? Si ai tras concluzia ca este balta secata? Hop si-asa? Ai idee ce diferenta de nivel este intre capetele baltii? Sau ce adancime are apa langa Branesti 3 in comparatie cu capatul dinspre Vadul Anei? Ca sa nu-ti mai spun ca Branesti 4 nu poate fi secat decat cu pompa.carpkiller scrie:.
ps. Si inca ceva, Branesti 3 este particulara, Branesti 4 este a AGVPS Unirea si apartine inca de MI. Niciodata si asculta bine ce-ti spun aici, niciodata din Branesti 4 nu s-au recoltat pentru comercializare crap romanesc si caras. Numai chinezesc.