Polemica !!!

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Andrei Tianu
member

Mesaj de Andrei Tianu » 01 Iun 2004 11:21

Te bat detasat la broaste am 3 la activ, tot la rama si tot asa greu le-am scos carligu.

carpkiller
veteran

Mesaj de carpkiller » 01 Iun 2004 12:45

Gica, chiar dc o sa ma trimiti in muntii Padurea Neagra de data asta ca in Delta mi-ar placea mie, aproape tot din ce am scris mai sus este adevarat.
Sincer, am vazut balta secata! Nu anul trecut ci acum doi ani in primavara .
Acum doi ani s-a incalzit f repede, in februarie erau 19 grade, am fost prin zona la o plimbare, la cules de toporasi si albastrele :D si am vazut Branestiul 4 secat.Nu te mai du acolo ca pierzi vremea, momeala, nada si banii fara sens.
In Branesti 3 acum 4-5 ani colcaia de peste. Era f mult ciortanica, dar si crap maricel. Apoi a "disparut". Anul trecut am mai riscat acolo un pecuit (am dat in coada baltii - inspre baziunul 2 unde este un mare gropan)si am prins un ten/24h. Bazinele 3 si 4 au fost plasuite la greu!

Gica Chioru
senior member

Mesaj de Gica Chioru » 01 Iun 2004 12:52

carpkiller scrie:.
Sincer, am vazut balta secata! Nu anul trecut ci acum doi ani in primavara .
De unde ai vazut-o mai? Din Branesti 3? Si ai tras concluzia ca este balta secata? Hop si-asa? Ai idee ce diferenta de nivel este intre capetele baltii? Sau ce adancime are apa langa Branesti 3 in comparatie cu capatul dinspre Vadul Anei? Ca sa nu-ti mai spun ca Branesti 4 nu poate fi secat decat cu pompa.

ps. Si inca ceva, Branesti 3 este particulara, Branesti 4 este a AGVPS Unirea si apartine inca de MI. Niciodata si asculta bine ce-ti spun aici, niciodata din Branesti 4 nu s-au recoltat pentru comercializare crap romanesc si caras. Numai chinezesc.

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 01 Iun 2004 14:18

Gica - animalul ala nu e nici sobolan si nici vidra - ii zice BIZAM - si puteai sa-l pastrezi ca are blana valoroasa . Iti faceai un motz de caciula dintr-o piesa :lol: :lol: . Vezi poate mai iei si usor- usor o sa arati cu o haina de blana din bizam ca aia din mafia ruseasca de rachete nucleare :lol: :lol:

patabum
senior member

Mesaj de patabum » 01 Iun 2004 14:25

Val Pangica jr scrie:...usor- usor o sa arati cu o haina de blana din bizam ca aia din mafia ruseasca de rachete nucleare :lol: :lol:
Am ras cu lacrimi! Mi-l imaginam pe Gica Chioru din realitatea virtuala fugind cu haina de blana pe malul Dunarii...

DD
member

Mesaj de DD » 01 Iun 2004 16:02

Incearca sa il imaginezi in haina de enot. :lol: Cred ca se potriveste mai bine, e mai tepos :D
Invincibilitatea noastra depinde de noi, vulnerabilitatea inamicului, de el.
Sun Tzu

patabum
senior member

Mesaj de patabum » 01 Iun 2004 16:03

Gica 8) sau cainele :shock: ?

DD
member

Mesaj de DD » 01 Iun 2004 16:05

Si si :lol:
Invincibilitatea noastra depinde de noi, vulnerabilitatea inamicului, de el.
Sun Tzu

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 01 Iun 2004 16:21

Fratilor - fac uz aici de calitatea mea de vinator ( poate mai buna decit cea de pescar ! ) si mentionez ca enotul e mai valoros decit bizamul ! Se impusca rar si pina Gica isi va face o haina de enot - va trece multa apa pe Dunarea de Jos !!!

patabum
senior member

Mesaj de patabum » 01 Iun 2004 16:35

Val, de ce ne strici placerea? Gica scrie clar ca fratele lui a pescuit dihania, nu a vanat-o! Poate dupa 3-4 partide pune de-o haina, c-o fii enot sau bizam vede el, cu ceva aminoacizi si betaina, sau poate cu mamaliga beton :lol:

Scrie răspuns