lacul brateni

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
misucluj
junior member

Mesaj de misucluj » 24 Apr 2007 17:20

buna da intradevar ranile si le provoca singuri in momentul transportului, se freca inre ei cu inotatoarele intre ei si atunci le cad solzi de pe o parte din pesti, dar cum spui tu sunt foarte multi morti daca tot persista mortalitatea atunci e o problema nasoala pentru administrator si eu am patit anul trecut au murit si crap de 4 Kg, dar asta este afacerea.

raducu
senior member

Mesaj de raducu » 25 Apr 2007 20:14

Poate a aruncat cineva binevoitor ceva in balta.
PESCUITUL INSEAMNA ARTA

voicua
veteran

Mesaj de voicua » 25 Apr 2007 22:11

raducu scrie:Poate a aruncat cineva binevoitor ceva in balta.
Raducule :D ,ce mai faci prietene de nu mai dai nici un semn?
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu...

Sanyi
junior member

Mesaj de Sanyi » 03 Mai 2007 13:20

Raducu,Cosmini, Voicu, Va-ti lasat de pescuit? Nimic nou?

raducu
senior member

Mesaj de raducu » 04 Mai 2007 13:40

Sanyi scrie:Raducu,Cosmini, Voicu, Va-ti lasat de pescuit? Nimic nou?
Asteptam de la Voicu ceva vesti.
PESCUITUL INSEAMNA ARTA

voicua
veteran

Mesaj de voicua » 04 Mai 2007 17:39

raducu scrie:
Va salut cu respect,fratilor de suferinta.Am sosit de pe lac cu cateva ore in urma.Ce sa va spun.Ieri toata ziua ,cei 15 pescari aflati la datorie nu au avut NICI o trasatura.Lac cu narav ar spune unii!!!Le dau perfecta dreptate.Alaltaieri seara am luat un ten la 3 kg,dupa nadirea corespunzatoare,in rest nimic.Temperatura din noaptea de 2-3(mi-a inghetat cafeaua in sticla)am impresia ca i-a dat peste cap.Va tin la curent cu urmatoarele iesiri(sunt in concediu si imi permit :mrgreen: ).Acelasi lucru v-as ruga si pe voi,cei din zona CJ sau zonele adiacente.Stima.
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu...

cosmin tg mures
member

Mesaj de cosmin tg mures » 06 Mai 2007 10:27

te salut cu stima voicule

raducu
senior member

Mesaj de raducu » 06 Mai 2007 12:44

voicua scrie:
raducu scrie:
Va salut cu respect,fratilor de suferinta.Am sosit de pe lac cu cateva ore in urma.Ce sa va spun.Ieri toata ziua ,cei 15 pescari aflati la datorie nu au avut NICI o trasatura.Lac cu narav ar spune unii!!!Le dau perfecta dreptate.Alaltaieri seara am luat un ten la 3 kg,dupa nadirea corespunzatoare,in rest nimic.Temperatura din noaptea de 2-3(mi-a inghetat cafeaua in sticla)am impresia ca i-a dat peste cap.Va tin la curent cu urmatoarele iesiri(sunt in concediu si imi permit :mrgreen: ).Acelasi lucru v-as ruga si pe voi,cei din zona CJ sau zonele adiacente.Stima.
Voicu,vezi daca nu am fost cu tine sa-ti port noroc?! :D
PESCUITUL INSEAMNA ARTA

voicua
veteran

Mesaj de voicua » 06 Mai 2007 13:50

cosmin tg mures scrie:te salut cu stima voicule
O,d-nul Cosmin!!!Ce surpriza.Ce mai faci prietene,vorba antevorbitorului meu, ,,te-ai lasat de pescuit"?
Da ,Raducule,daca erai cu mine poate se schimbau datele problemei.Asa ca... eu cu ceilalti pescari am cam dat-o in bara.Nu a miscat mai nimic,in afara de carasi.Am fost mai cu noroc avand in vedere ca totusi eu am avut cu ce sa ma laud.Doar stii de nada mea secreta ascunsa in pipeta din buzunar :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . :bere:

raducu
senior member

Mesaj de raducu » 06 Mai 2007 20:40

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Da
PESCUITUL INSEAMNA ARTA

Scrie răspuns