lacul brateni
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
buna da intradevar ranile si le provoca singuri in momentul transportului, se freca inre ei cu inotatoarele intre ei si atunci le cad solzi de pe o parte din pesti, dar cum spui tu sunt foarte multi morti daca tot persista mortalitatea atunci e o problema nasoala pentru administrator si eu am patit anul trecut au murit si crap de 4 Kg, dar asta este afacerea.
Va salut cu respect,fratilor de suferinta.Am sosit de pe lac cu cateva ore in urma.Ce sa va spun.Ieri toata ziua ,cei 15 pescari aflati la datorie nu au avut NICI o trasatura.Lac cu narav ar spune unii!!!Le dau perfecta dreptate.Alaltaieri seara am luat un ten la 3 kg,dupa nadirea corespunzatoare,in rest nimic.Temperatura din noaptea de 2-3(mi-a inghetat cafeaua in sticla)am impresia ca i-a dat peste cap.Va tin la curent cu urmatoarele iesiri(sunt in concediu si imi permitraducu scrie:Asteptam de la Voicu ceva vesti.Sanyi scrie:Raducu,Cosmini, Voicu, Va-ti lasat de pescuit? Nimic nou?

Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu...
Voicu,vezi daca nu am fost cu tine sa-ti port noroc?!voicua scrie:Va salut cu respect,fratilor de suferinta.Am sosit de pe lac cu cateva ore in urma.Ce sa va spun.Ieri toata ziua ,cei 15 pescari aflati la datorie nu au avut NICI o trasatura.Lac cu narav ar spune unii!!!Le dau perfecta dreptate.Alaltaieri seara am luat un ten la 3 kg,dupa nadirea corespunzatoare,in rest nimic.Temperatura din noaptea de 2-3(mi-a inghetat cafeaua in sticla)am impresia ca i-a dat peste cap.Va tin la curent cu urmatoarele iesiri(sunt in concediu si imi permitraducu scrie:Asteptam de la Voicu ceva vesti.Sanyi scrie:Raducu,Cosmini, Voicu, Va-ti lasat de pescuit? Nimic nou?).Acelasi lucru v-as ruga si pe voi,cei din zona CJ sau zonele adiacente.Stima.

PESCUITUL INSEAMNA ARTA
O,d-nul Cosmin!!!Ce surpriza.Ce mai faci prietene,vorba antevorbitorului meu, ,,te-ai lasat de pescuit"?cosmin tg mures scrie:te salut cu stima voicule
Da ,Raducule,daca erai cu mine poate se schimbau datele problemei.Asa ca... eu cu ceilalti pescari am cam dat-o in bara.Nu a miscat mai nimic,in afara de carasi.Am fost mai cu noroc avand in vedere ca totusi eu am avut cu ce sa ma laud.Doar stii de nada mea secreta ascunsa in pipeta din buzunar

Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu...